Behandelingen om

Littekens te verlichten

Een overblijfsel van een operatie, een aandenken van een foute val of de blijvende herinnering aan een jarenlange worsteling met acne: littekens zijn er in alle soorten en maten. Ze kunnen dieper liggen of net een bepaalde dikte hebben, kleurloos, rood of bruin. Kortom: het ene litteken is het andere niet. Behandelen doen we dan ook zelden op telkens dezelfde manier.

Behandeling:

Er bestaan meerdere mogelijkheden om littekens te verlichten. Oude acneletseltjes zien er bijvoorbeeld vaak uit als kuiltjes in de huid, wat betekent dat ze plaatselijk opgevuld kunnen worden. Verheven littekens of littekens die een rode kleur hebben, zijn dan weer beter af met Infini-behandeling, fractional laser of een combinatie van beide. Die eerste is een hoge intensiteit radiofrequentiebehandeling in combinatie met microneedling. de warmte stimuleert het herstelmechanisme, terwijl de piepkleine naaldjes de aanmaak van collageen en elastine bevordert. Zo zal de huid zichzelf als het ware herstellen. De fractional laser maakt als het ware kleine wondjes waardoor de huid zelf collageen gaat aanmaken en het beschadigde weefsel vervangt door nieuw en glad weefsel.

Gratis intake

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende (en kosteloze) analyse. Tijdens deze intake brengen onze huidspecialisten je probleem in kaart en bespreken we op welke manier we jouw litteken het beste kunnen behandelen.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Ontdek de cadeaubonnen
bij Carpe Clinic!

Verras je dierbaren met een Carpe Clinic cadeaubon en laat hen kiezen uit een reeks geweldige behandelingen.