Behandelingen om

Littekens te verlichten

Een overblijfsel van een operatie, een aandenken van een foute val of de blijvende herinnering aan een jarenlange worsteling met acne: littekens zijn er in alle soorten en maten. Ze kunnen dieper liggen of net een bepaalde dikte hebben, kleurloos, rood of bruin. Kortom: het ene litteken is het andere niet. Behandelen doen we dan ook zelden op telkens dezelfde manier.

Behandeling:

Er bestaan meerdere mogelijkheden om littekens te verlichten. Oude acneletseltjes zien er bijvoorbeeld vaak uit als kuiltjes in de huid, wat betekent dat ze plaatselijk opgevuld kunnen worden. Verheven littekens of littekens die een rode kleur hebben, zijn dan weer beter af met Infini-behandeling, fractional laser of een combinatie van beide. Die eerste is een hoge intensiteit radiofrequentiebehandeling in combinatie met microneedling. de warmte stimuleert het herstelmechanisme, terwijl de piepkleine naaldjes de aanmaak van collageen en elastine bevordert. Zo zal de huid zichzelf als het ware herstellen. De fractional laser maakt als het ware kleine wondjes waardoor de huid zelf collageen gaat aanmaken en het beschadigde weefsel vervangt door nieuw en glad weefsel.

Gratis intake

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende (en kosteloze) analyse. Tijdens deze intake brengen onze huidspecialisten je probleem in kaart en bespreken we op welke manier we jouw litteken het beste kunnen behandelen.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten