Over ons

Medical Skin Experts

Meer dan 25 jaar ervaring in innovatieve behandelmethodes, dat is waar u op kunt rekenen bij Carpe Clinic. Als gespecialiseerd esthetisch centrum voor lichaam, gelaat en haar beschikken over een vakkundig team aan artsen en skin experts. Samen met onze vooruitstrevende apparatuur staan we garant voor een oogverblindend resultaat, op maat van uw huid en wensen.

Wenst u een afspraak? Wij plannen deze zo snel mogelijk in!

Onze belofte

Het creëren van een aangename, professionele en ontspannen omgeving, daar streven we elke dag naar. Ons team van ondersteunende medewerkers staat daarvoor garant. Van onthaal tot consultatie en assistentie, u staat voor ons centraal. Daarbij doen we er alles om een vlotte doorstroming te garanderen.

Op het vlak van behandelingen blijven we vertrouwen op de door ons geselecteerde technologieën, maar volgen we nieuwe ontwikkelingen kort op. Zo blijven we evolueren en onze patiënten de best mogelijke behandeling voorschotelen. Onze experts kunnen door gebruik te maken van verschillende lasers, een zeer grote waaier aan behandelingen aanbieden. Met onze doorgedreven expertise en kennis in uiteenlopende therapieën bent u verzekerd van het beoogde resultaat. 

Uw garantie

Opgeleide experts en behandelaars die zich continu bijscholen omringen u met de beste zorgen en behandelingen. Een verzorgde omgeving met de meest kwaliteitsvolle toestellen in ons vakgebied, om U een zo goed mogelijk resultaat te bieden.

Parkeren bij carpe clinic?

Ontdek de cadeaubonnen
bij Carpe Clinic!

Verras je dierbaren met een Carpe Clinic cadeaubon en laat hen kiezen uit een reeks geweldige behandelingen.