Nieuws

Carpe Clinic Nieuws

Welkom bij de nieuwsberichten pagina van Carpe Clinic! Hier vindt u het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen op het gebied van cosmetische behandelingen en esthetische zorg. We houden u op de hoogte van de nieuwste trends, technieken en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Carpe in de pers: U vraagt, wij prikken niet meer van deze tijd. Esthetisch artsen over de strijd tegen de rimpels: “Omdat het zo’n natuurlijk effect heeft, trekken ‘skinboosters’ ook veel mannen aan”.

Met de verschijning van Madonna op de Grammy’s laaide het debat weer op: wat heeft ze in godsnaam met haar gezicht gedaan?«In ons vak zijn het helaas meestal de mislukkingen die de aandacht trekken», zeggen dokters Ingrid Van Riet en Silvie Van Eycken. Een gesprek over ‘injectables’ – botox, fillers of lichaamsvet – en een veelbelovende nieuwkomer: skinboosters.

Lees meer »

Carpe in de pers: “Intieme wellness is belangrijk”

Schaamhaar.Schaamlippen.Schaamstreek.
We groeiden allemaal op met het idee dat de vrouwelijke intieme zone onterecht gelinktis met ‘schaamte’.Waarom krijgt
deze zone niet meer aandacht? Het welzijn van de vagina en vulvaheefteen grote impactop onzelevenskwaliteit en daarhoren geentaboesrond te hangen.Daar práten we over, metrespect en openheid.

Lees meer »
portrait-of-smiling-mid-age-woman-looking-at-camer-2021-09-03-01-48-15-utc (1)
Je huid tijdens de menopauze: huidveroudering ​

Terwijl de ene vrouw er geen last van lijkt te hebben, is het voor de andere een ware struggle. Tijdens de menopauze verandert er heel wat. De grote boosdoener? De veranderingen in je hormoonhuishouding.

Young man checking hair in mirror
Dr CYJ Hair filler tegen haaruitval

Een terugtrekkende haarlijn en dunner wordend haar, voor veel mannen én vrouwen is het een deuk in het zelfvertrouwen. Alopecia Androgenetica - of erfelijke haaruitval - is nochtans te behandelen. Terwijl heel wat behandelingen zich concentreren op één aspect van het probleem, heeft de CYJ Hair filler een viervoudige werking. 

EPU_CARPECLINIC_221017_047
Nieuwe technologie behandelt diffuse haaruitval

Haarverlies uit zich bij vrouwen vaak in een uitdunnende haardos of kleine kalere plekken. Tot nu toe waren hiervoor weinig efficiënte laat staan snelwerkende oplossingen voorhanden. Een nieuwe technologie waarbij synthetisch haar via een minuscuul implantaat net onder de hoofdhuid wordt aangebracht, zorgt voor een compleet andere aanpak.

young-shirtless-man-receiving-beauty-injection-in-2021-12-21-03-12-57-utc
Botox en fillers voor mannen en andere populaire behandelingen.

 Een iets strakkere kaaklijn, verwijderen van ongewenste haargroei of een algemeen gezonder en jonger ogende huid: steeds meer mannen vinden hun weg naar onze kliniek…

face-skin-check-before-plastic-surgery-2021-08-27-18-05-32-utc (1)
Carpe in de pers: U vraagt, wij prikken niet meer van deze tijd. Esthetisch artsen over de strijd tegen de rimpels: “Omdat het zo'n natuurlijk effect heeft, trekken ‘skinboosters' ook veel mannen aan”.

Onze dokters verduidelijken de esthetische trends aan HLN…

woman-spraying-hand-sanitizer-close-up-2022-02-02-03-56-51-utc
Carpe in de pers: “Van verkoelende spray tot vaginale fillers: menopauzebeauty boomt, maar hebben we het echt nodig?”

Dokter Van Riet sprak met GVA over de menopauze en de effecten op je huid en je mentale welzijn…

Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten