Nieuws

Carpe Clinic Nieuws

Welkom bij de nieuwsberichten pagina van Carpe Clinic! Hier vindt u het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen op het gebied van cosmetische behandelingen en esthetische zorg. We houden u op de hoogte van de nieuwste trends, technieken en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.
Young man checking hair in mirror
Dr CYJ Hair filler tegen haaruitval

Een terugtrekkende haarlijn en dunner wordend haar, voor veel mannen én vrouwen is het een deuk in het zelfvertrouwen. Alopecia Androgenetica - of erfelijke haaruitval - is nochtans te behandelen. Terwijl heel wat behandelingen zich concentreren op één aspect van het probleem, heeft de CYJ Hair filler een viervoudige werking. 

EPU_CARPECLINIC_221017_047
Nieuwe technologie behandelt diffuse haaruitval

Haarverlies uit zich bij vrouwen vaak in een uitdunnende haardos of kleine kalere plekken. Tot nu toe waren hiervoor weinig efficiënte laat staan snelwerkende oplossingen voorhanden. Een nieuwe technologie waarbij synthetisch haar via een minuscuul implantaat net onder de hoofdhuid wordt aangebracht, zorgt voor een compleet andere aanpak.

young-shirtless-man-receiving-beauty-injection-in-2021-12-21-03-12-57-utc
Botox en fillers voor mannen en andere populaire behandelingen.

 Een iets strakkere kaaklijn, verwijderen van ongewenste haargroei of een algemeen gezonder en jonger ogende huid: steeds meer mannen vinden hun weg naar onze kliniek…

face-skin-check-before-plastic-surgery-2021-08-27-18-05-32-utc (1)
Carpe in de pers: U vraagt, wij prikken niet meer van deze tijd. Esthetisch artsen over de strijd tegen de rimpels: “Omdat het zo'n natuurlijk effect heeft, trekken ‘skinboosters' ook veel mannen aan”.

Onze dokters verduidelijken de esthetische trends aan HLN…

woman-spraying-hand-sanitizer-close-up-2022-02-02-03-56-51-utc
Carpe in de pers: “Van verkoelende spray tot vaginale fillers: menopauzebeauty boomt, maar hebben we het echt nodig?”

Dokter Van Riet sprak met GVA over de menopauze en de effecten op je huid en je mentale welzijn…

EPU_CarpeClinicMakeUp_045
Vacature: Carpe zoekt socialmediatalent!

Barst je van de ideeën als het over content gaat? Weet jij onze doelgroep te prikkelen met boeiende captions en short video. Ken je de in en outs van TikTok uit je broekzak? Dan ben jij misschien wel de socialmediamarketeer die wij zoeken…

VISIA Analyse

Uw huid verandert constant. Denk eraan om regelmatig jouw VISIA analyse te vernieuwen. Boek nu je kosteloze consultatie.