Blog Carpe Clinic

Dr CYJ Hair filler tegen haaruitval

Een terugtrekkende haarlijn en dunner wordend haar, voor veel mannen én vrouwen is het een deuk in het zelfvertrouwen. Alopecia Androgenetica – of erfelijke haaruitval – is nochtans te behandelen. Terwijl heel wat behandelingen zich concentreren op één aspect van het probleem, heeft de CYJ Hair filler een viervoudige werking. 

Dr CYJ Hair Filler: werking op 4 fronten

De CYJ Hair Filler is een injecteerbare behandeling die wordt gebruikt om haarverlies te verminderen en tegelijkertijd de haargroei te stimuleren. Het is een veilige en effectieve behandeling die we inzetten bij verschillende vormen van haarverlies, waaronder erfelijke haaruitval. Erfelijkheid speelt een pertinente rol bij haaruitval, maar ook stress, ziekte en verandering in hormonen – denk aan menopauze of zwangerschap – kunnen effect hebben op je haargroei. Dankzij de peptidentechnologie van de Dr cyj Hair Filler kan je hier iets aan doen. 

Wat maakt deze hair filler behandeling zo effectief?

De CYJ hairfiller is multidisciplinair. Enerzijds werken de bioidentieke peptiden in op de groeifactoren waardoor de haarfollikels en de algemene kwaliteit van de hoofdhuid een boost krijgen. Hyaluronzuur stimuleert op zijn beurt de haargroei door de haarzakjes te voeden en te hydrateren. En ook de bloedcirculatie in de hoofdhuid verbetert: een essentiële factor voor een gezonde haargroei.

Antioxidante werking

CYJ Hairfiller heeft een krachtige werking dankzij de peptides, beide natuurlijke antioxidanten. Antioxidanten beschermen cellen tegen oxidatieve stress en vrije radicalen. Door de antioxidante werking CYJ Hairfiller worden de haarzakjes beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor ze gezonder blijven en ze de haargroei bevorderen.

Stimulatie van angiogenese

Angiogenese is het proces waarbij nieuwe bloedvaten worden gevormd. Dit proces is essentieel voor het stimuleren van de haargroei, omdat het de voedingsstoffen en zuurstof naar de haarzakjes transporteert. Het hyaluronzuur en de peptides bevorderen de bloedcirculatie in de hoofdhuid, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen naar de haarzakjes worden getransporteerd.

Stimulatie van haargroei

Hyaluronzuur werkt hydraterend op de hoofdhuid en de haarzakjes. De peptides zijn kleine eiwitten die de haargroei bevorderen door de activiteit van de haarzakjes te stimuleren. Door deze synergetische werking van hyaluronzuur en peptides wordt de haargroei bevordert.

Remming van alopecia

Een van de belangrijkste manieren waarop CYJ Hair Filler werkt, is door de remming van BMP4 en DKK-1. BMP4 en DKK-1 zijn eiwitten die de haargroei remmen door de haarfollikels in de rustfase te brengen. Door deze eiwitten te remmen, kan CYJ Hair Filler ervoor zorgen dat de haarfollikels actief blijven.

De voordelen van de CYJ Hair Filler in het kort

Hair filler behandelfrequentie

STANDAARD THERAPIE: Om te starten; een behandeling van vier sessies met tussenpozen van vijftien dagen. 

INTENSIEVE THERAPIE: Na de standaard behandeling van vier sessies (na 60 dagen) kan een maandelijkse onderhoudssessie gedurende vier maanden aangeraden zijn. 

NABEHANDELING: Tijdens de volledige behandeling bevelen we de Pelo Baum Hair Revitalizing Solution voor dagelijks thuisgebruik. Deze lotion laat je ‘s ochtends en ‘s avonds op een droge hoofdhuid inmasseren en drie uur laten intrekken voor het beste resultaat.

CYJ Hairfiller FAQ

Bij patiënten die nog actieve haarfollikels hebben is de slaagkans quasi 100%  Indien er  geen haarfollikels aanwezig zijn is er geen garantie.

4 behandelingen met telkens 2 weken tussen. 350 euro per behandeling.

 Iedereen die last heeft van haaruitval en waarbij er nog actieve haarfollikels zijn.

 Het resultaat is langdurig, maar de behandeling wordt aanbevolen om 1 keer per jaar of half jaar te herhalen, afhankelijk van al dan niet aanwezige onderliggende

Een afspraak inboeken of meer weten over de CYJ Hair Filler ?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer over CYJ Hair fillers!

Contacteer ons voor meer info of een consultatiegesprek

Overweeg je na het lezen van deze blogpost een hairstetics behandeling, of zit je nog met vragen? Contacteer ons gerust en we helpen je graag verder.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!