Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend.

Esthetische behandelingen
Carpe Clinic

Esthetische behandelingen laten uitvoeren bij Carpe Clinic

Esthetische behandelingen laten uitvoeren? Dat doe je bij Carpe Clinic! Heb je last van een vlekje dat je al jaren stoort? Is er een rimpel die de laatste tijd steeds prominenter aanwezig lijkt te zijn? Misschien mis je die frisse teint van vroeger, of wil je je huid simpelweg in topconditie houden? De huid is het grootste orgaan van ons menselijk lichaam, dus we moeten hier goed zorg voor dragen. Daar willen wij bij helpen, want bij ons staan jouw huid en wensen centraal.

Ready for the best skin of your life?

Esthetische behandelingen
en meer

Carpe is gespecialiseerd in uiteenlopende innovatieve gelaatsbehandelingen. Van huidverzorging tot huidverjonging en van medische huidverbetering tot het behandelen van rimpels en volumeverlies; wij doen het allemaal. Wij helpen je graag om je weer goed in je vel te doen voelen.

Esthetische behandelingen
Esthetische behandelingen

Vertrouw op
onze jarenlange ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring, een vakkundig team aan artsen en specialisten en een uitgebreid arsenaal aan esthetische behandelingen zoals injectables, peelings en medische lasers, bieden wij een oplossing voor elke wens of huidprobleem. Wij zoeken voor ieder probleem naar de juiste oplossing aan de hand van een behandelplan op maat.

Blijf niet zitten met je onzekerheden, maar kom langs voor een vrijblijvend consult om jouw opties te bespreken.

Ons aanbod aan behandelingen

Een greep uit ons aanbod aan esthetische behandelingen:

Garantie op kwaliteit

Het maakt dus niet niet uit met welk probleem of welke onzekerheid je kampt, wij zoeken met jou naar een oplossing waar jij je comfortabel bij voelt. Bij ons ben je steeds verzekerd van de beste zorgen en kwalitatieve behandelingen, dat is onze garantie.

Meten is weten

Wist je dat een behandeling standaard voorafgegaan wordt door een huidanalyse met de VISIA? Dit geavanceerde apparaat maakt gebruik van computertechnologie om een gedetailleerd beeld te geven van jouw huidconditie, zowel aan de oppervlakte als in de diepere lagen.

Esthetische behandelingen

Esthetische behandelingen: dé weg naar het perfecte behandelplan

De VISIA kan verschillende aspecten van de huid analyseren en duidelijk zichtbaar weergeven, zoals rimpels, textuur, poriën, pigmentstoornissen, en UV-schade. Deze grondige analyse stelt huidspecialisten in staat om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat nauwkeurig is afgestemd op de specifieke behoeften van de huid.

Met deze technologie kunnen eventuele problemen vroegtijdig worden opgespoord en gericht worden aangepakt, wat leidt tot effectievere en gepersonaliseerde huidverzorging.

Neem contact met ons op

Krijg je graag meer informatie over de verschillende esthetische behandelingen die wij aanbieden? Heb je specifieke vragen of wil je meteen een afspraak maken voor een huid behandeling? Dan staan wij voor je klaar!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je zonder zorgen een behandeling laat uitvoeren voor een stralend resultaat!

Contacteer ons voor meer info of een consultatiegesprek

Overweeg je na het lezen van deze blogpost een hairstetics behandeling, of zit je nog met vragen? Contacteer ons gerust en we helpen je graag verder.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!