Carpe Clinic

Esthetische behandelingen

Een vlekje dat je al jaren stoort? Een rimpel die de laatste tijd steeds prominenter aanwezig lijkt? Misschien mis je die frisse teint van vroeger, of wil je je huid simpelweg in topconditie houden? De huid is het grootste orgaan van ons menselijk lichaam, elke reden om er zorg voor te dragen is goed genoeg. Daar willen wij bij helpen, want bij Carpe staan jouw huid en jouw wensen centraal.

Ready for the best skin of your life?

Hiermee kan je bij
ons terecht:

Carpe is gespecialiseerd in innovatieve gelaatsbehandelingen. Van huidverzorging tot huidverjonging, van medische huidverbetering tot het behandelen van rimpels en volumeverlies. Met meer dan 25 jaar ervaring, een vakkundig team aan artsen en specialisten en een uitgebreid arsenaal aan esthetische behandelingen zoals injectables, peelings en medische lasers, bieden wij een oplossing voor elke wens of huidprobleem. Blijf er niet mee zitten, maar maak nu een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Een greep uit ons aanbod aan esthetische behandelingen:

Video afspelen

Meten is weten

Wist je dat een behandeling standaard voorafgegaan wordt door een huidanalyse met de VISIA? Dankzij dit staaltje computertechnologie krijgen we meteen een beeld van jouw huidconditie, zowel boven als onder het huidoppervlak. Zonbeschadiging, pigmentatie, beschadigde haarvaatjes, rimpels, onzuiverheden, huidstructuur, poriën en aanwezige bacteriën worden duidelijk zichtbaar. Zo komen we samen tot het perfecte behandelplan op maat.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Ontdek de cadeaubonnen
bij Carpe Clinic!

Verras je dierbaren met een Carpe Clinic cadeaubon en laat hen kiezen uit een reeks geweldige behandelingen.