Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend.

Behandelingen om

volumeverlies tegen te gaan

Volume. We willen het in onze haardos maar ook in onze huid. Want niets zo mooi als een fris en vol jeugdig gelaat, toch? Helaas steekt moeder natuur daar graag een stokje voor, want onder invloed van de jaren verliezen we steeds meer volume. Volkomen normaal, maar daarom niet minder vervelend. Ook de botstructuur verandert: het botweefsel verdwijnt en het onderhuids vet dat we wel nog hebben gaat zich anders verdelen. Veel heeft te maken met de leeftijd, al kunnen ook hormonale veranderingen, extreme duursporten of een streng dieet zorgen voor volumeverlies.

Behandeling:

Volumeverlies is makkelijk op te lossen door fillers met hyaluronzuur. Met een eenvoudig prikje injecteert de arts een heldere gel die de structuur en vorm van het gelaat verbeteren, volumeverlies herstellen en de gezichtcontouren accentueren. Ook lippen, plooien en bepaalde rimpels kan je hiermee opvullen. Meestal wordt hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature in ons lichaam voorkomt en daarom erg veilig is en goed verdragen wordt. Wil je niet per se volume toevoegen maar wel de huidkwaliteit verbeteren en het natuurlijke collageen stimuleren? Dan zijn er collageenboosters: met behulp van micro-injecties wordt de huid van binnenuit langdurig gevoed en gehydrateerd. Het resultaat is een huid die elastischer, steviger en gladder is. Ideaal voor een frisse uitstraling.

Gratis intake

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende (en kosteloze) gelaatsanalyse. Tijdens deze intake brengen onze huidspecialisten je huid in kaart en bespreken we op welke manier we volumeverlies het beste kunnen aanpakken.

Veelgestelde vragen: Hyaluronzuur

Eerlijk is eerlijk: echt aangenaam is het niet. Het injecteren met hyaluronzuur door middel van een naald kan vervelend aanvoelen. Indien gewenst is het mogelijk om de huid lokaal te verdoven met een crème waardoor je de prikjes minder voelt. Vaak wordt ook gewerkt met een canule, een soort stompe naald die door middel van één prikje in de huid wordt ingebracht. De meeste mensen ervaren dit niet als pijnlijk, maar hoogstens een beetje vervelend.

Niets, je kan gewoon weer verder met je dag en hoeft geen rekening te houden met speciale zaken. Weet wel dat je bij bepaalde technieken achteraf tijdelijk een blauw vlekje kan zien.

Deze behandeling vereist geen specifieke nabehandeling.

Bij diepe fillers, zoals bijvoorbeeld in de jukboog of kaaklijn, zie je onmiddellijk resultaat. Sommige injectables laten even op zich wachten voor ze zich in hun volle glorie laten zien. Dit bespreken we altijd op voorhand tijdens een consultatie.

Afhankelijk van je wensen en de hoeveelheid fillers kan het zijn dat we de behandeling nog eens moeten herhalen. Is het de eerste keer? Dan kan het gebeuren dat het lichaam het hyaluronzuur sneller afbreekt, waardoor een herhaling aangeraden is.

Soms zie je even een blauw vlekje, al is de kans kleiner wanneer er met een canule wordt gewerkt. Zwelling is altijd (in lichte mate) mogelijk, al is dat erg afhankelijk van persoon tot persoon.

Deze behandeling is mogelijk vanaf 18 jaar.

Veelgestelde vragen: Profhilo

Aangezien we Profhilo in de huid injecteren, geeft het altijd een licht vervelend gevoel. Indien gewenst kunnen we de huid verdoven met Emla crème, daardoor voel je de prikjes minder.

Na de behandeling zie je op de plaats van de prikjes kleine bultjes (een beetje zoals muggenbeten). Deze zijn na 24 tot 48u volledig verdwenen, afhankelijk van persoon tot persoon.

Er is geen nabehandeling nodig.

Bij Profhilo is het definitieve resultaat niet meteen zichtbaar. Pas na twee maanden zal je het uiteindelijke effect zien.

Is het de eerste keer? Dan herhaal je de behandeling best na 4 tot 6 weken (in sommige gevallen volgt er ook een derde behandeling, opnieuw na 4 tot 6 weken). Daarna is een onderhoud om de 6 maanden tot een jaar ideaal.

In sommige gevallen zie je een blauw vlekje op de plaats waar er geprikt is. Behalve enkele kleine bultjes (gelijkend op muggenbeten) is er geen zwelling na de behandeling.

Deze behandeling is mogelijk vanaf 18 jaar.

Afhankelijk van persoon tot persoon en de kwaliteit van de huid kan je de behandeling herhalen om de 3 tot 6 maanden of om het jaar.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!