Contact

Neem contact met ons op!

Open communicatie, een strakke opvolging en een nauwgezette
begeleiding van de patiënt.

Veelgestelde vragen

Ja, wij hebben een ondergrondse parking in de Jan Vanhoenackerstraat 10, 2000. 
(De poort zal gesloten zijn. Deze kan u open doormiddel op het bedieningspaneel op de pijltjes te drukken tot u Carpe Clinic ziet verschijnen en aan te bellen.)

Ja, u dient zich eerst aan te melden op de 1ste verdieping aan het onthaal. Zo kunnen wij zien op welke u verdieping u kan plaatsnemen.

Ja, voorafgaand heeft u een analyse nodig. Tijdens deze intake kunnen we al uw vragen beantwoorden. Er wordt ook een scan van het gelaat genomen zo kunnen we beter inschatten welke behandeling geschikt is voor u. We overlopen ook zeker waar u rekening mee dient te houden voor en na uw afspraak. Aansluitend kunnen we niet altijd beloven dat de behandeling kan plaatsnemen, maar als de behandelaar vrij is zullen we uw behandeling er zeker bij nemen. 

Helaas is dit niet zo makkelijk te zeggen. Elk gelaat is anders en iedereen heeft zijn persoonlijke behandeling nodig. Hiervoor nodigen wij u graag uit voor een kosteloze analyse zo kunnen we samen met u opzoek gaan naar een geschikt behandelplan. 

Voor een correct behandelplan moeten we u hier ter plaatsen kunnen zien. Dit is niet mogelijk via foto of telefoon.

Adres Carpe Clinic

We zijn gelegen in de lage emissiezone.

Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!