Contact

Neem contact met ons op!

Open communicatie, een strakke opvolging en een nauwgezette
begeleiding van de patiënt.

Veelgestelde vragen

Ja, wij hebben een ondergrondse parking in de Jan Vanhoenackerstraat 10, 2000. 
(De poort zal gesloten zijn. Deze kan u open doormiddel op het bedieningspaneel op de pijltjes te drukken tot u Carpe Clinic ziet verschijnen en aan te bellen.)

In tijden van Corona is het helaas niet mogelijk om een begeleider mee te nemen naar uw afspraak. 

Ja, wij vragen een mondmasker aan te brengen bij het betreden van de Carpe Clinic. Ook vragen wij steeds in de wachtzaal -lokalen het mondmasker aan te houden.

Ja, u dient zich eerst aan te melden op de 1ste verdieping aan het onthaal. Zo kunnen wij zien op welke u verdieping u kan plaatsnemen.

Ja, voorafgaand heeft u een analyse nodig. Tijdens deze intake kunnen we al uw vragen beantwoorden. Er wordt ook een scan van het gelaat genomen zo kunnen we beter inschatten welke behandeling geschikt is voor u. We overlopen ook zeker waar u rekening mee dient te houden voor en na uw afspraak. Aansluitend kunnen we niet altijd beloven dat de behandeling kan plaatsnemen, maar als de behandelaar vrij is zullen we uw behandeling er zeker bij nemen. 

Helaas is dit niet zo makkelijk te zeggen. Elk gelaat is anders en iedereen heeft zijn persoonlijke behandeling nodig. Hiervoor nodigen wij u graag uit voor een kosteloze analyse zo kunnen we samen met u opzoek gaan naar een geschikt behandelplan. 

Voor een correct behandelplan moeten we u hier ter plaatsen kunnen zien. Dit is niet mogelijk via foto of telefoon.

Adres Carpe Clinic

Er is een ondergrondse parking voorzien in de Jan Van Hoenackerstraat.

We zijn gelegen in de lage emissiezone. Meer info

Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier