Behandelingen

Deepliner

Altijd uitgeslapen, een frisse blik of een zwoele oogopslag zonder dat je met oogpotlood moet knoeien? Dankzij deepliner zet je je ogen in de kijker zonder dat je er zelf moeite voor moet doen. Verwacht geen opvallende eyeliner, wél een heel subtiel lijntje in de wimperrand dat je blik meer doet spreken. Deze liner is zo fijn dat je echt niet elke dag make-up hoeft te dragen: het subtiele streepje geeft vooral het effect geeft van vollere wimpers en ziet er daardoor heel natuurlijk uit.

Behandeling:

Een afspraak neemt ongeveer 1,5u – 2u in beslag. Eerst bespreken we je wensen en de mogelijkheden om je ogen zo mooi mogelijk te laten uitkomen. Vervolgens wordt er met behulp van fijne naalden tussen de wimpers op de wiperrand gepigmenteerd. Geen klassieke eyeliner boven de ogen, maar een heel subtiele pigmentatie tússen de wimpers. Niemand die ziet dat je een semipermanent lijntje hebt. Het enige dat opvalt is dat je ogen plots meer spreken.

Gratis intake

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende (en kosteloze) intake. Tijdens dit kennismakingsgesprek bekijkt de specialiste jouw ogen, bespreken we je wensen en geven we alvast inlichtingen over de eventuele voorzorgsmaatregelen.

Veelgestelde vragen

Gemiddeld rekenen we 2u voor deepliner, al komt het in de praktijk vaak neer op ongeveer 1u30.

Drink de dag voor je afspraak geen koffie en sla de apéro een keertje over. Zowel koffie als alcohol werken bloedverdunnend en kunnen zo het genezingsproces verstoren. Neem om deze reden geen pijnstillers (tenzij Dafalgan). Kom verder zonder make-up naar je afspraak, en laat je wimperextensions minstens 2 weken op voorhand verwijderen. Lenzen doe je best uit voor de behandeling.

Prettig is het niet. De eerste passage is moeilijker te verdoven. Zodra de huid open is kunnen we de zone  makkelijker verdoven en verloopt de rest van de behandeling aangenamer. Het lijkt nog het meest op een vervelend, krassend gevoel.

Nee, meteen na de behandelingen is de omliggende huid wat rood en gezwollen en is de liner heel zwart en aanwezig. Na een week vermindert de kleur, totdat het even lijkt alsof de kleur en vorm helemaal verdwenen zijn. Dat is normaal: je lichaam stuurt een kolonne witte bloedcellen naar de oppervlakte om je ogen te genezen, wat zorgt voor de witte kleur. Geen nood: de vorm en kleur worden weer beter zichtbaar. Na 2 tot 6 weken zie je het definitieve resultaat en kan een eventuele touch up nodig zijn.

Soms zijn er bepaalde stukjes huid waar de kleur minder goed pakt. Daarom plannen we na 8 tot 12 weken een touch-up om tot het gewenste resultaat te komen.

We plaatsen geen deepliner bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Ook bij een opstoot van eczeem vragen we even te wachten met het plannen van de behandeling tot de huid hersteld is. Neem je bloedverdunners? Vraag dan aan de dokter of je tijdelijk even mag stoppen. Als je snel last hebt van een koortslip is het aangewezen om al te starten met Aciclovir (vrij verkrijgbaar in de apotheek). Kankerpatiënten en mensen met immuunstoornissen zoals diabetes nemen best eerst contact op met de arts.

Nee, al geven we er wel de voorkeur aan dat je op voorhand eens langskomt. Zo heeft de specialiste je oogvorm al eens gezien en kunnen we alvast inlichtingen geven over de voorzorgsmaatregelen. De intake is gratis, en kan je indien gewenst combineren met een huidanalyse.

Na de behandeling is het belangrijk om je ogen gedurende 72u goed droog te houden en zoveel mogelijk met rust te laten. Ontstaan er korstjes? Blijf er dan vooral af, anders krijg je kleurverlies. Vermijd verder de zon en sauna en gebruik een week geen oogmake-up of make-up remover.

Deepliner is een vorm van semipermanente make-up.. Het pigment wordt oppervlakkig in de huid geplaatst en zal na verloop van vervagen. Voor een blijvend resultaat dien je de behandeling dus om de 2 à 3 jaar te herhalen.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!