Consultatie rond

afslanking

Wil je af van die cellulite? Overtollige huid na een zwangerschap? Of misschien zag je liever strakkere dijen in de spiegel of droom je van een slankere taille? De motivatie hebben we vaak wel, maar soms zit het leven in de weg of lukt het gewoon niet (met sporten en voeding) alleen. Dankzij onze doelgerichte medische aanpak kunnen we elke lichaamszone behandelen, voor voor een verjongd, strakker en vooral gezonder resultaat.

Behandeling:

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een slanker en strakker effect. Met behulp van cryolipolyse stimuleren we het lichaam om collageen aan te maken voor een strakkere huid, én kunnen we de vetcellen bevriezen, waarna het lichaam ze beter kan afbreken en afvoeren. Radiofrequentie werkt meer op cellulite: door de vetcellen net te gaan opwarmen kunnen we vastgekleefde vezels losmaken, de doorbloeding verbeteren en overtollig vocht dat wordt vastgehouden beter afvoeren. Tot slot kunnen we ook voor een plaatselijke Lipolyse-behandeling opteren. Daarbij worden lokale vetophopingen vernietigt door kleine prikjes. De stof in de injectie geeft een soort ontstekingsreactie waardoor het vet afgebroken wordt en wegslinkt. In veel gevallen worden de behandeling onderling afgewisseld voor het mooiste resultaat.

Gratis intake

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende (en kosteloze) intake. Tijdens dit gesprek bespreken we samen welke behandeling(en) voor jou het mooiste en meest duurzame resultaat zullen opleveren.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Ontdek de cadeaubonnen
bij Carpe Clinic!

Verras je dierbaren met een Carpe Clinic cadeaubon en laat hen kiezen uit een reeks geweldige behandelingen.