Renophase peeling
Behandelingen voor

Algemene opfrissing van de huid

Wil jij graag dat vervelend pigment aanpakken, de structuur van je gezicht verbeteren of gewoon een algemene opfrissing krijgen om je terug jonger te voelen? Dan biedt Renophase peeling de oplossing voor jou. Dankzij deze behandeling geniet je snel weer van een stralende huid en jeugdige uitstraling. Tijdens een Renophase peeling gebruiken we verschillende zuren op maat voor jouw huid. Na de behandeling straal je als nooit tevoren!

Behandeling:

Er zijn diverse behandelingen mogelijk die afgestemd worden op wat de patiënt nodig heeft: Renophase Basic, Pink Peel, Renophase Plus en Glow Facial. We starten altijd met een voorbereidende reiniging en gaan dan over tot de effectieve behandeling die we in stapjes uitvoeren. Afsluiten doen we met iets verzachtend, zoals een led- of ander kalmerend masker. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, hangt af van persoon tot persoon. De behandeling kan steeds aangepast en/of uitgebreid worden met extra stappen. Hoe snel je huid herstelt na de peeling? Dat hangt samen met de intensiteit van de behandeling. Hoe meer componenten gebruikt worden, hoe langer het kan duren vooraleer roodheid wegtrekt. Iedere huid reageert anders op de behandeling.

Renophase peeling

Gratis intake

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende (en kosteloze) gelaatsanalyse. Tijdens deze intake brengen onze huidspecialisten je huid in kaart en bespreken we op welke manier we volumeverlies het beste kunnen aanpakken.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten