Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend.

Behandelingen

Hairstetics

Een innovatieve oplossing tegen haaruitval waarbij je geen maanden tot een jaar moet wachten op het uiteindelijke resultaat of je wekenlang moet herstellen? Dat kan, want hairstetics zijn de haarimplantaten van de toekomst. Krullend of steil haar, blond of? Het kan allemaal. Dankzij de nieuwste technologie kunnen we heel precies de eigen haren nabootsen voor een instant, duurzaam én natuurlijk effect. Goodbye bad hairdays!

Behandeling:

Let op: iedere behandeling wordt voorafgegaan door een pre-implantatietest. Pas enkele weken later plannen we een definitieve behandeling in. Tijdens die eerste test planten we al een klein aantal haren in. Op die manier kunnen we beter beoordelen of de behandeling zal aanslaan en verzekeren we het best resultaat. De behandeling zelf duurt ongeveer 60 minuten en is minimaal-invasief. Dit wil zeggen dat je meteen kan vertrekken en je normale activiteiten kan hernemen, inclusief nieuwe, volle haardos. Hoe gaat het in zijn werk? Met behulp van een kopstuk planten we allemaal kleine hoeveelheden haaren in. Het grootste voordeel hiervan is dat je meteen het eindresultaat ziet en onze praktijk verlaat met de haardos die je graag wou.

Gratis intake

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende (en kosteloze) intake. Tijdens dit kennismakingsgesprek informeren we naar het haarverlies, kijken we naar de lege zones en analyseren we de vorm van het haar, net als de kleur voor een exacte match. Ook bespreken we je verwachtingen en wensen en geven we alvast inlichtingen over de eventuele voorzorgsmaatregelen.

Veelgestelde vragen

Gemiddeld rekenen we 1u voor de eigenlijke behandeling. Hou er wel rekening mee dat je eerst moet langskomen voor een testbehandeling.   

Drie dagen voor je afspraak was je je haren met isobetadine om de hoofdhuid te ontsmetten.

Voorlopig bieden we hairstetics enkel aan voor vrouwen, met name wanneer er sprake is van zones waar je kan doorkijken. Voor licht haarverlies of voor extra volume zijn er andere oplossingen. Over je haartype hoef je je echter geen zorgen te maken: zowel glad als gekruld haar zijn mogelijk, en ook qua kleur kunnen we door bepaalde tinten te combineren iedere haardos heel precies nabootsen.

Natuurlijk, maar hou er rekening mee dat je de haarimplantaten niet kan laten kleuren. Wel kan je ze bijknippen wanneer je later beslist om toch voor een kortere coupe te gaan. Ga je voor een brushing? Geef dan zeker aan dat je hairstetics hebt. Idealiter wordt er immers niet te veel aan de implantaten getrokken, en zo ben je zeker dat ze zacht te werk gaan.

Verwacht geen ontspannende dosis me-time, maar de zone wordt wel verdoofd. Je hebt er dus niet veel last van. Nadien kan je meteen je activiteiten hernemen.

Ja, het haar wordt op lengte geknipt, en je stapt buiten met je nieuwe kapsel.

Ja, zo kunnen we het haar analyseren en nagaan of je voor de behandeling in aanmerking komt. Bovendien kunnen we zo meteen bepalen hoeveel implantaten je nodig hebt en de juiste kleur en haartype bestellen.

Zorg dat je haar op voorhand gewassen is, want na de behandeling is het belangrijk dat je haar even niet met water in contact komt. Verder kunnen er kleine bloedkorstjes rond de haartjes ontstaan. Krab ze er niet af, maar geef ze rustig de tijd om te helen. En wees gerust: ze vallen echt niet op.

Absoluut. De kopstukjes zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en dus steriel. De implantaten zijn gemaakt van nitinol, een uiterst biocompatibel materiaal dat je bijvoorbeeld ook terugvindt in pacemakers. Zo worden de haren zeker niet afgestoten door het lichaam.

Ja en nee. In principe zitten de haarzakjes goed vast, maar het is normaal dat je jaarlijks ongeveer 20 procent verliest. Als je 500 à 600 haren laat inplanten, kom dan best om het jaar terug voor een onderhoud van ongeveer 100 haren.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!