Behandelingen

Tepelhofpigmentatie

Medische micropigmentatie waarbij op een uiterst realistische manier (3D) een reconstructie gecreëerd wordt.

Jaarlijks krijgen veel vrouwen te maken met borstkanker. Het meemaken van deze ziekte bestaat uit verschillende stadia. Een borstreconstructie wordt uitgevoerd door een plastische chirurg in het ziekenhuis. Maar voor veel mensen is de borst pas echt af als er ook een tepelhof is toegevoegd. Bij deze behandeling kan de optische aanwezigheid van een tepelhof enorm veel betekenen. Voor mannen en vrouwen van wie het tepelhof te bleek, te klein of asymmetrisch is of geen definitie heeft kan deze behandeling ook een mooie uitkomst zijn.

Behandeling:

De specialiste bespreekt samen met jou al je wensen en geeft advies. Bij een eenzijdige pigmentatie proberen we zo goed mogelijk de andere zijde te kopiëren. Bij een tweezijdige pigmentatie bespreken we de vorm, kleur, grootte en details. De behandeling is vrijwel pijnloos doordat de omgeving meestal gevoelloos is, het enige dat men meestal merkt is het trillen van de apparatuur. Indien u wenst kan er verdovende crème aangebracht worden.

Belangrijk: Bespreek met uw behandelend arts of we de behandeling kunnen uitvoeren.

Gratis intake

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende (en kosteloze) intake. Samen bekijken we jouw wensen en verwachtingen voor een natuurlijk resultaat waar jij je 100% goed bij voelt.

Veelgestelde vragen

Denk vooral goed na over wat je zelf mooi vindt. Neem eventueel foto’s mee naar je intakegesprek.

Dat hangt er vanaf. De behandeling is vrijwel pijnlos doordag de omgeving meestal gevoelloos is, het trillen van de apparatuur is vaak wel voelbaar. Indien u wenst kan er verdovende crème worden aangebracht.

Meestal zijn er twee sessies nodig voor het beste resultaat. Dit omdat je tepelhof tijdens het genezingsproces zo’n 40% van de kleur kan verliezen.

Het is normaal dat er schilfertjes en korstjes ontstaan. Probeer er vooral niet aan te pulken, maar wacht tot ze er vanzelf af vallen. Ga niet in de zon of onder de zonnebank, of naar de sauna en maak de eerste 72u de zone niet nat. Smeer de behandelde zone gedurende één week in met wondhelende zalf.

Het is normaal dat de kleur na verloop van tijd vervaagt. Meestal wordt aangeraden om de pigmentatie na 2 à 3 jaar op te frissen.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten