Carpe Clinic

Orthomoleculair

Lijkt het wel alsof je huid gevoeliger is geworden? Merk je de laatste tijd opvallend veel onzuiverheden? Zie je plots steeds meer haar in het doucheputje? Of zit je gewoon niet optimaal in je vel en straal je dat ook uit? Heel wat (chronische) klachten zijn terug te leiden tot onderliggende problemen of disbalansen. Dat is precies wat we bekijken tijdens een orthomoleculair consult. 

Behandeling:

Wat dit anders maakt dan de klassieke geneeskunde is de functionele insteek. In plaats van een probleem symptomatisch op te lossen, gaan we op zoek naar de dieperliggende oorzaak. In het menselijk lichaam gaat alles hand in hand. We zien de mens niet als een specifieke klacht die moet worden opgelost, maar als een complex functionerend organisme waarbij tal van systemen elkaar onderliggend beïnvloeden. Je gezondheid, genen en voorgeschiedenis, maar ook je omgeving, voedings- en slaappatroon, werksituatie, stress en levensstijl. Door middel van een bloedonderzoek en een grondige screening kunnen we alles heel nauwgezet in kaart brengen. Zo kunnen we bepaalde tekorten en aandoeningen in een vroeg stadium opsporen en kunnen we specifieke levensgewoontes (waar nodig) bijsturen.

Consult

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of je nu met specifieke klachten zit of gewoon niet lekker in je vel zit: samen gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak en leggen we de fundamenten voor een duurzame oplossing en algemene goede gezondheid.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Ontdek de cadeaubonnen
bij Carpe Clinic!

Verras je dierbaren met een Carpe Clinic cadeaubon en laat hen kiezen uit een reeks geweldige behandelingen.