Een veilige, permanente ontharing

Laserontharing

Ook schoon genoeg van dat scheermes, die epilator en de talloze ingegroeide haartjes? Klaar voor een doucheritueel waarmee je geen tijd meer aan ontharen hoeft te verspillen? Wel, dat kan. Dankzij onze medische laserontharing is (ongewenste) haargroei binnenkort definitief verleden tijd.

Behandeling:

Alle ontharingen worden uitgevoerd met de Clarity II: dit is de krachtigste ontharingslaser die zowel de lichte als donkere huid veilig en efficiënt kan behandelen. De laser gaat de melanine in het haarzakje vernietigen waardoor het haartje uiteindelijk afsterft. Bovendien heeft de laser een constante temperatuurmeting van de huid, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. Voor een optimaal resultaat is een pakket van 6 behandelingen aangeraden, telkens met 8 weken tussen. Nadien is een jaarlijkse onderhoudsbeurt voldoende.

Gratis intake

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvende (en kosteloze) intake. Tijdens dit gesprek kunnen we een inschatting maken van het aantal sessies die nodig zijn voor het beste resultaat.

Veelgestelde vragen: Medische laser ontharing

Iedereen kan bij ons terecht voor laserontharing: mannen en vrouwen van iedere leeftijd, net als alle verschillende huidtinten. Enkel zeer lichte en grijze haren kunnen we helaas niet behandelen.

We raden aan om de dag van de ontharing zelf tot 2 dagen na de behandeling voorzichtig te zijn. Gebruik ook zeker een hoge zonnefactor als je buitenkomt.

Onze haren groeien altijd in verschillende fases. De anagene fase of groeifase, de catagene fase of overgangsfase, de telogene fase of rustfase en tot slot de exogene fase of uitvalfase. Aangezien niet elk haartje zich in dezelfde fase bevindt, zijn er meerdere behandelingen nodig. Alleen zo zijn we zeker dat we bijna 80% van de haren kunnen aanspreken. Meestal gaat het ) voor een oppervlakte met een normale haargroei – om 6 tot 8 behandelingen.

Zeker! Onze laser kan aan iedere huidtint aangepast worden voor een efficiënt en langdurig resultaat.

Moeilijk. Omdat de laser reageert op melanine (kleur) in de haren, moet er een bepaalde mate van pigment aanwezig zijn. Blond haar bevat weinig tot geen melanine en zal minder goed reageren, witte en grijze reageren helemaal niet.

De meeste mensen ervaren een laserontharing niet als vervelend. Wel kan het zijn dat de oksels of intieme zone na de behandeling eventjes iets gevoeliger aanvoelen.

De ideale laserlengte is een paar millimeter. Als je de te behandelen zone voor het laatst twee dagen vooraf scheert, hebben je haartjes altijd de optimale lengte.

Helaas is dat niet mogelijk. Een tattoo bevat veel pigment waarop de laser kan reageren. Wil je deze zone toch laten ontharen, dan zullen we de tattoo zoveel mogelijk moeten ontwijken.

Kwaad kan het niet, wel kan deze zone wat gevoeliger zijn.

Vanaf 6 behandelingen is er een pakketprijs voorzien.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Ontdek de cadeaubonnen
bij Carpe Clinic!

Verras je dierbaren met een Carpe Clinic cadeaubon en laat hen kiezen uit een reeks geweldige behandelingen.