Een veilige, permanente ontharing

Laserontharing

Het scheren, waxen, epileren beu? Niet tevreden met het resultaat of huidirritatie? Ga voor een permanente oplossing met laserontharing. Bij Carpe Clinic maken we gebruik van de Lutronic Clarity II, een combinatie van Alexandrite en Nd:YAG. Zo worden zelfs de fijnste haartjes verwijdert. Dit toestel werd samen met artsen ontwikkeld om de best en snelste behandeling voor ongewenste haargroei te ontwikkelen! 

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier

Wat is laserontharing?

Bij laserontharing kiest u voor een zachte ontharing, zonder irritatie en pijn. Met innovatieve laser sturen we een krachtige lichtstraal naar het haarzakje waardoor dit wordt vernietigd. Het resultaat? We maken komaf met ongewenst haar en u geniet permanent van minder haar. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten zijn meerdere behandelingen nodig, maar het resultaat is geweldig en dit zonder hersteltijd! 

Waarom u kiest voor permanente ontharing?

Kiezen voor laserontharing, dat is kiezen voor: 

  • Nooit meer scheren, harsen of epileren
  • Een egale en zachte huid 
  • Geen ingegroeide haren meer
  • Pijnloze behandeling
  • Overal op het lichaam toepasbaar
  • Meer zelfvertrouwen 

Zelf de voordelen van laserontharing ervaren? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking! 

Carpe Clinic

Een laser ontwikkeld door artsen

Bij Carpe Clinic maken we gebruik van de  Lutronic Clarity II, een laser ontwikkeld in samenwerking met artsen. Dit unieke, performante en veilige toestel kan ingezet worden voor alle gezichts-, intieme- en lichaamsharen. De twee golflengtes (Alexandrite en ND:YAG) maken het toestel inzetbaar voor alle huid- en haartypes. Reken maar op een veilige en effectieve laserbehandeling!

Waarom uw laserontharing bij Carpe Clinic?

Met meer dan 25 jaar ervaring in lichaam, huid, gelaat en haar en een vakkundig team aan artsen en skin experts, zijn we geknipte partij voor uw permanente ontharing. In een aangename en professionele setting omringen we u met de beste zorgen. 

Een lichte of donkere huid en/of donker haar?

Een donkere huid en/of donkere haren? Geen probleem voor onze laser van de nieuwste generatie. We boeken effectieve resultaten bij zowel een lichte en donkere huid. Twijfelt u of u met uw huid- en haartype in aanmerking komt voor een laserontharing? Maak een vrijblijvende afspraak en we staan klaar met een eerlijk advies.