Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend.

Blog Carpe Clinic

Littekens camoufleren met permanente make-up bij Carpe Clinic

Stoor jij je aan dat opvallend litteken of die vervelende striemen? Wil je graag af van witte vlekjes? Bij Carpe Clinic kun je terecht om littekens te laten camoufleren. Let op: littekens camoufleren lost het probleem niet op, maar zorgt wel voor een ander uitzicht. In deze blog ontdek je meer over de mogelijkheden en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Littekens camoufleren
Littekens camoufleren

Littekens camoufleren met medische pigmenten

De kans is groot dat je ondertussen al ontdekt hebt dat littekens moeilijk te behandelen of verwijderen zijn. Maar het is niet zo dat we er helemaal niks aan kunnen doen. De structuur van het huidige litteken blijft wel aanwezig, maar door de huid plaatselijk in te kleuren met medische pigmenten, valt het veel minder op.

Je zelfvertrouwen terugbrengen

Littekens zijn voor veel mensen een doorn in het oog die hun zelfvertrouwen en dagelijks leven ernstig kunnen beïnvloeden, vooral als het litteken op een prominente plaats aanwezig is. Daarom bieden wij gespecialiseerde technieken aan voor het camoufleren van littekens met permanente make-up, zodat jij je weer zelfverzekerd kunt voelen.

Littekens camoufleren
Littekens camoufleren

Een litteken minder zichtbaar maken, wat houdt dit in?

Littekens verdoezelen met permanente make-up is een vrij eenvoudige behandeling. Met behulp van veilige, huidvriendelijke pigmentatietechnieken kleuren we de huid plaatselijk in. De pigmenten zijn speciaal ontworpen om in de natuurlijke kleur van je huid te blenden. Onze ervaren specialisten voeren deze procedure uiteraard met de grootste zorg en precisie uit, zodat je verzekerd bent van een mooi resultaat.

Verschillende soorten littekens camoufleren

De littekens die we kunnen behandelen zijn onder andere:

Het maakt niet uit over welke littekens je onzeker bent. Wij helpen je graag om deze te camoufleren, zodat jij je terug beter in je vel voelt.

Keloïde littekens

Er is één soort littekens dat we niet kunnen pigmenteren met permanente make-up, namelijk keloïde littekens. Dit zijn littekens die meer op de huid liggen en die ontstaan zijn door de overmatige groei van littekenweefsel.

Wil je keloïde littekens toch laten behandelen? Dan zijn er wel andere opties beschikbaar bij ons, zoals fractional Infini, PRP, of de combinatie van Infini met PRP. Wil je weten welke behandeling het meest geschikt is voor jou? Maak dan gerust een afspraak voor een consultatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die de zichtbaarheid van littekens wil verminderen. Of het nu gaat om kleine of grote littekens op zichtbare of minder zichtbare plaatsen, permanente make-up kan een geschikte oplossing bieden.

Voor elke huidskleur en elk huidtype

Deze behandeling is geschikt voor elke huidskleur en elk huidtype. We raden echter wel aan om een afspraak in te plannen als je huid niet te bruin is door de zon, want pigment kleurt niet mee.

Littekens camoufleren
Littekens camoufleren

Gratis intakegesprek

Elk litteken is anders. Daarom is een intakegesprek verplicht om te beoordelen of jouw litteken in aanmerking komt voor een behandeling. We bekijken of het litteken de kleur optimaal zal opnemen en of het mogelijk is om het gewenste resultaat te bereiken. Uiteraard bespreken we ook jouw specifieke behoeften en bepalen we de beste aanpak.

Hoeveel sessies zijn nodig?

Littekenweefsel is erg onvoorspelbaar. We kunnen dus moeilijk zeggen hoe vlot jouw huid het pigment gaat opnemen. Meestal gaat een litteken camoufleren dus meerdere sessies in beslag nemen voor het best mogelijke resultaat.

Littekens camoufleren
Littekens camoufleren

Waarom kiezen voor Carpe Clinic?

Bij Carpe Clinic geniet je van de beste service in een ondersteunende omgeving. Ons team van specialisten met jarenlange ervaring staat klaar om je door het hele proces te begeleiden; van het eerste intakegesprek tot de nazorg. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit en implementeren de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt.

Maak een afspraak voor een litteken camouflage

Wil je littekens verbergen met make-up en je zelfvertrouwen terugwinnen? Neem vandaag nog contact op met Carpe Clinic voor een persoonlijke consultatie. Laat ons je helpen om je beste zelf naar voren te brengen met de kracht van permanente make-up. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen jouw esthetische doelen te bereiken.

Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!