Blog Carpe Clinic

Is laserontharing wat voor u?

En waarom kiezen voor Carpe Clinic?

Bij Carpe Clinic zijn we al heel wat jaren thuis in laserontharing en hebben we al honderden laserontharingen achter de rug. Maar is laserontharing wat voor jou? Wat is het, wat zijn de voordelen en waarom kiest u voor Carpe Clinic? Wij zetten een aantal zaken voor u op een rijtje. 

Wat is laserontharing?

Bij laserontharing gaan we aan de slag met een laser, eigenlijk licht met een bepaalde golflengte. Op een lage golflengte is de laser perfect geschikt om haar permanent te verwijderen. De laserstraal verhit het pigment van het haar in het haarzakje. De hitte zorgt ervoor dat het haarzakje stuk gaat, zodat er geen haar meer kan groeien. Omdat haar in een haarzakje alleen pigment heeft in de groeifase, moet de behandelingen meerdere keren herhaald worden, want niet alle haren groeien tegelijkertijd. Op volgroeide haren of haren in rust heeft een laserbehandeling immers geen effect. 

Waarom kiest u voor een laserontharing?

Aan een laserontharing zijn aardig wat voordelen verbonden. Denk maar aan:

  • Kiest u voor een laserontharing dan hoeft u zich quasi nooit meer te scheren, waxen of epileren. 
  • Ingegroeide haren krijgen geen kans meer. 
  • U krijgt een egale en zachte huid.
  • U beschikt steeds over een gladde huid en kunt dus niet verrast worden. 
  • Reken maar dat u over meer zelfvertrouwen beschikt. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over overtollige haargroei. 

De kost van een laserontharing valt trouwens uitstekend mee. Reken maar eens uit wat jarenlang scheren, waxen en epileren je kost. Juist … 

Een laserontharing is
volkomen veilig

Als een laserontharing door professionals wordt uitgevoerd, met de juiste apparatuur, dan is een laserontharing volkomen veilig. Er kan een kleine huidreactie voorkomen, maar daar stopt het ook. Deze reactie is vaak veel minder irriterend dan bij scheren of harsen. 

Bij Care Clinic maken we gebruik van de Lutronic Clarity II laser, een combinatie van Alexandrite en Nd:YAG. Dit is het neusje van de zalm. Dit toestel werd samen met artsen ontwikkeld en is uiterst veilig. Dit toestel werkt bovendien tot 2 keer sneller, het toestel koelt de behandelkop waardoor verbranden uitgesloten is en het toestel meet zelfs de huidtemperatuur en kan indien nodig zelf ingrijpen. 

Maak een afspraak
bij Carpe Clinic

Wenst u meer te weten over laserontharing, een vrijblijvend gesprek of meteen een afspraak? Contacteer ons! We ontvangen u in comfortabele omstandigheden en vertellen u graag meer over onze werkwijze en/of de Lutronic Clarity II. We kunnen ook een haar- en huidanalyse maken om het aantal behandelingen te bepalen. 

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten