Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend.

Blog Carpe Clinic

7 tips om er stralend uit te zien tijdens de feestdagen

Tip 1 l Ga voor glitters

Zegt u feestdagen, dan zeggen wij glitters. Een jurkje, een riem, schoenen met glitters, … de mogelijkheden zijn onbeperkt. Ook uw huid kan u onder handen nemen met glitterspray. 

Tip 2 l Glitter make-up

Er is heel wat glitter make-up verkrijgbaar, bekijk dus zeker eens wat uw favoriete merk voor u in petto heeft. Nagellak, oogschaduw of een fijne lipgloss: overdrijven is op speciale avonden niet mogelijk. 

Tip 3 l Felle lippen

Tijdens het jaar mag het misschien wat soberder, maar tijdens de feestdagen mogen uw lippen knallen. Intens rode lippen komen tijdens deze bijzondere dagen perfect tot uiting. Combineren met een ‘little black dress’ en u bent er helemaal klaar voor. 

Tip 4 l Smokey eyes

Mysterieuze smokey eyes horen bij deze dagen. U kan opteren voor klassiek zwart, maar ook met zachtere kleuren kunt u fraaie resultaten bekomen. Het geheim? Blend de verschillende kleuren goed bij elkaar. Breng de donkere kleur aan in de buitenste ooghoek en de arcadeboog en werk van buiten naar binnen. De finishing touch geeft u met een fijn lijntje eyeliner en mascara! 

Tip 5 l Een feestelijke krul in het haar

Een mooi, vol kapsel tijdens de feestdagen is een must. Daarvoor kunt u naar de kapper, maar met een borstel, haarlak en een krul- of stijltang kunt u ook zelf aan de slag. 

Tip 6 l Een scrub tegen de dode huidcellen

Last van een doffe huid? Pak de dode huidcellen aan. Scrub uw gezicht. Dit kan met een exfoliërend masker of maak een afspraak bij Carpe. Met onze innovatieve huidbehandelingen én op basis van een huidanalyse, laten we uw doffe huid weer stralen en er jonger uitzien.

Tip 7 l Werk van binnen uit aan een stralende huid

Een stralende huid waar u ook tijdens de feestdagen de vruchten van plukt? Daar werkt u van binnenuit aan. Eet gezond en let op uw voedingspatroon. Vet voedsel heeft een negatieve impact op uw huid. Drink ook om en bij de twee liter water per dag om u voldoende gehydrateerd te houden. 

De gouden tip?
Maak een afspraak bij Carpe!

Wil u uw huid en gelaat écht doen stralen? Maak tijdig een afspraak bij Carpe. Door middel van een huidanalyse brengen we uw huidconditie en huidoppervlak in kaart, zodat we deze efficiënt een boost kunnen geven. Met een anti-ageing behandeling of injectables als een skinbooster, verjongen we uw huid en straalt u gegarandeerd tijdens de feestdagen. Ook powder brows zijn mogelijk. Wij staan alvast klaar voor een analyse en persoonlijk advies. 

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!