Blog Carpe Clinic

Rimpels verwijderen bij Carpe voor een gladder uiterlijk

Rimpels zijn als het ware de eretekens van het leven. We mogen het een privilege noemen als we deze kunnen tellen. Toch hebben velen liever dat ze wegblijven. Heb jij er last van en wil je rimpels verwijderen? Dan zit je goed bij Carpe!

Rimpels verwijderen
rimples verwijderen

Hoe krijgen we rimpels?

Hoe ouder je wordt, hoe meer rimpels je krijgt. Maar hoe krijg je deze nu eigenlijk? Het begint met droogtelijntjes. Dit zijn fijne lijntjes die ontstaan door een tekort aan water en die zich vermommen als rimpels. Daarnaast zijn er de ‘echte’ rimpels. Er zijn verschillende factoren die aan de bron liggen van het ontstaan ervan, zoals:

Soorten rimpels

Rimpels komen in verschillende soorten en maten. Helaas heb je geen keuze met welke soort je te maken krijgt. Rimpels kunnen onderverdeeld worden in verschillende categorieën:

rimples verwijderen
rimples verwijderen

Dynamische rimpels

Dit zijn rimpels die alleen zichtbaar zijn tijdens bewegingen in de mimiek van het gezicht. Denk aan fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, lachrimpels en rokerslijnen. Deze rimpels kunnen al op jonge leeftijd zichtbaar zijn.

Statische rimpels

Dit zijn rimpels die altijd zichtbaar zijn, ook als er geen beweging is in de mimiek van de persoon. Deze rimpels ontstaan door een toegenomen activiteit van een onderliggende mimische spier en door afname van collageen en elastine. Hoe ouder je wordt, hoe meer van deze rimpels er zichtbaar zijn in je huid. De bekendste rimpels in deze categorie zijn rimpels aan de bovenlip en rimpels onder de ogen.

rimples verwijderen
Rimpels verwijderen

Rimpels verwijderen kan met verschillende behandelingen

Wil je graag iets doen tegen rimpels? Dan kun je met een gerust hart terecht bij Carpe. Onze esthetische kliniek beschikt over jarenlange ervaring en hanteert baanbrekende behandelmethodes. Je bent bij ons dus altijd verzekerd van een stralend resultaat! Wij bieden verschillende behandelingen aan om rimpels te verwijderen:

Hydraterende behandeling

Rimpels verwijderen zonder botox, het kan! Een behandeling met voldoende hydratatie is ideaal om droogtelijntjes aan te pakken. Na de behandeling voelt je huid lekker zacht aan. Droogtelijntjes zijn hier zeker mee gebaat, al is een constante goede verzorging natuurlijk aangeraden.

Rimpels verwijderen
rimples verwijderen

Rimpels verwijderen met laser

Wil je een laserbehandeling laten uitvoeren om je rimpels te verwijderen? Dan ben je bij Carpe aan het juiste adres! Wij kunnen zowel dunne lijnen als diepere rimpels goed behandelen door middel van professionele, kwalitatieve laserbehandelingen. Het resultaat van een laserbehandeling? Een stevigere, soepelere huid die jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengt.

Fractional laser

Wil je een huidverjongend effect creëren? Dan is een behandeling met de fractional laser iets voor jou. Deze laser maakt miniscule gaatjes in de huid, waardoor rimpels inkrimpen. Een behandeling met deze laser is dus ideaal voor het behandelen van fijne lijntjes en kleine rimpels die nog wegtrekbaar zijn. Een behandeling met de fractional laser is veilig voor ieder huidtype; van licht tot donker.

De fractional laser schiet door middel van kleine laserstraaltjes kleine gaatjes in de huid. De laserstraal reageert op het vocht dat zich in de huid bevindt, waardoor het vocht in deze stukjes van de huid verdampt. Dit werkt stimulerend om collageen en elastine aan te maken. Dit zijn stoffen die zorgen voor een verstevigde huid.

rimples verwijderen
rimples verwijderen

CO2-laser

Heb je last van diepe rimpels of permanente groefjes? Dan kan je baat hebben bij een behandeling met de CO2-laser. Deze laser werkt als een soort schuurpapier en verwijdert een dun laagje huid die plaats maakt voor verse nieuwe huid, waardoor het huidoppervlak weer glad oogt.

Een andere mogelijkheid van de CO2-laser is om door te dringen tot in de diepere huidlaag om de productie van collageen te stimuleren, zodat de huid na verloop van tijd strakker en voller oogt.

Fractional CO2-laser

Recent is er ook een fractional CO2-laser ontwikkelt. Deze laser combineert het beste van de twee bovenstaande lasers en wordt beschouwd als het meest effectieve wapen in de strijd tegen huidveroudering.

Een fractionele CO2-laserbehandeling maakt het mogelijk om de huid veilig te behandelen, zelfs de meest kwetsbare gebieden en zonder veel bijwerkingen. De fractional CO2-laser gebruikt speciale lichtbundels die door de bovenste en middelste lagen van de huid doordringen om daar hun werk te doen. De lichtstralen maken minuscule kleine wondjes die het lichaam weer aanzetten tot celvernieuwing en de aanmaak van collageen, wat goed is voor een strakke huid.

rimples verwijderen
Rimpels verwijderen

Injectables

Naast lasertechnieken zijn er ook andere opties zoals injectables die wonderen kunnen doen voor je huid. Deze behandelingen vullen verloren volume aan of stimuleren de huid om zelf meer collageen aan te maken. Hierdoor ziet je huid er voller en strakker uit. Ze zijn bijzonder effectief voor het verzachten van diepe lijnen en het herstellen van een jeugdige huid.

Spierontspanners

Expressierimpels zoals fronsrimpels, voorhoofdrimpels of kraaienpootjes kan je behandelen met spierontspanners. Deze doen wat de naam belooft: de spieren ontspannen, waardoor de rimpels verdwijnen. Zo geniet je van een meer ontspannen en gladde uitstraling. Spierontspanners zijn een snelle en relatief eenvoudige manier om de tijd stil te zetten.

Rimpels verwijderen
rimples verwijderen

Resultaten kunnen variëren per persoon

In deze reis naar een vernieuwde en stralende jij is het belangrijk om geduld te hebben en realistische verwachtingen te koesteren. Iedereen is anders, dus de resultaten kunnen variëren per persoon. Maar één ding is zeker: de investering in jezelf is het waard. Laat je niet langer definiëren door de tijd! Neem de regie over jouw schoonheid in handen en ontdek hoe je met de juiste zorg een verschil kunt maken. Je reis naar een stralende en strakke huid begint bij Carpe.

Verzorg je huid om rimpels tegen te gaan

Wil je zo snel mogelijk een jeugdige uitstraling behouden? Dan is het belangrijk om je huid goed te verzorgen! Een goede huidverzorgingsroutine helpt je om rimpels tegen te gaan. Als je jouw huid dagelijks reinigt, goed hydrateert en beschermt tegen de zon, kom je al een heel eind. Gebruik daarnaast ook producten die speciaal ontworpen zijn om rimpels te verminderen. Brengt dit niets op? Dan kun je altijd een bezoek aan Carpe inplannen.

Rimpels verwijderen
Rimpels verwijderen

Rimpels verwijderen kosten

Overweeg je om rimpels te laten verwijderen, maar vraag je je af hoeveel dit kost? Wij dragen transparantie hoog in het vaandel en vertellen je graag meer over het kostenplaatje van het verminderen van rimpels. Vraag ons gerust om meer informatie over de behandeling die jij voor ogen hebt, dan geven wij je graag een prijsindicatie.

Gratis intake

Om correct te kunnen bepalen met welke rimpels jij precies te maken hebt, is het verstandig om een gratis intakegesprek in te plannen met onze professionals. Tijdens de intake voert de esthetisch arts een gezichtsanalyse uit en bespreken jullie welke behandeling het mooiste resultaat oplevert.

Of je nu kiest voor een laserbehandeling, injectables, spierontspanners of een combinatie daarvan; ons team staat klaar om je te begeleiden naar een stralende, strakke huid. Aarzel niet en maak een afspraak voor een gratis intake met één van onze huidspecialisten.

Maak snel een afspraak bij onze esthetische kliniek

Wil je jouw rimpels laten verwijderen? Dan helpen wij je bij Carpe graag verder! Neem contact met ons op, dan kan je meteen een afspraak maken om de behandelmogelijkheden te bespreken. Wij luisteren grondig naar jouw wensen en stellen een behandeling op maat op. Bovendien geven wij graag een antwoord op al jouw vragen, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken.

Contacteer ons voor meer info of een consultatiegesprek

Overweeg je na het lezen van deze blogpost een hairstetics behandeling, of zit je nog met vragen? Contacteer ons gerust en we helpen je graag verder.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten