Blog Carpe Clinic

Tepelhofpigmentatie met permanente make-up bij Carpe Clinic

Jammer genoeg krijgen jaarlijks heel wat vrouwen te maken met borstkanker. Een gevolg van deze nare ziekte, is dat er soms niets anders opzit dan een borstreconstructie uit te voeren. Gelukkig kan je bij Carpe Clinic terecht voor tepelhofpigmentatie met permanente make-up. Lees snel verder en ontdek er meer over.

Waarom kiezen voor tepelhofpigmentatie?

Tepelhofpigmentatie met behulp van permanente make-up kan een uitstekende optie zijn als je niet tevreden bent met je tepelhof. Vooral als je borsten veranderd zijn door operaties, gezondheidsproblemen of andere factoren is dit een uitstekende oplossing.

Is jouw tepelhof te bleek, te klein of asymmetrisch? Of heeft het geen definitie? Dan zit je goed bij Carpe Clinic voor tepelhof pigmentatie. Wij helpen je graag om je terug goed in je vel te doen voelen en om de natuurlijke schoonheid van je lichaam te herstellen.

Tepelhofpigmentatie, wat houdt dit in?

Het is een medische micropigmentatie waarbij op een realistische 3D-manier een reconstructie gecreëerd wordt. We gebruiken permanente make-up om het gebied rond de tepel opnieuw te definiëren of te kleuren. Deze medische pigmentatie kan helpen om de vorm en kleur van je tepelhof te herstellen of te verbeteren, wat bijzonder waardevol kan zijn na borstoperaties.

De behandeling

Als je bij ons langskomt voor tepelhofpigmentatie, bespreken we eerst uitvoerig al jouw wensen en krijg je professioneel advies op maat. Tijdens de behandeling tatoeëren we met permanente make-up de huid rond de tepel. Alles gebeurt uiteraard met de grootste zorg en met steriele en veilige apparatuur.

Tepelhofpigmentatie:
éénzijdige pigmentatie

In sommige gevallen wordt er maar één borst gereconstrueerd. De andere borst wordt dan als het ware als richtlijn gebruikt. Dit noemen we eenzijdige pigmentatie. We proberen dan zo goed mogelijk de andere zijde te kopiëren.

Tweezijdige pigmentatie

Bij een tweezijdige pigmentatie heb je zelf de keuze en bespreken we de vorm, kleur, grootte en details. Je kan ervoor kiezen om je eigen tepels als voorbeeld te gebruiken, of een andere richting uitgaan. Het is belangrijk om op voorhand met je behandelaar altijd te bespreken of we kunnen uitvoeren wat je precies voor ogen hebt.

Vraag meer informatie over deze behandeling

Wil je jouw zelfvertrouwen terug opkrikken na ziekte en ben je geïnteresseerd in tepelhofpigmentatie? Heb je meer vragen over wat het voor jou kan betekenen? Neem vandaag nog contact op met Carpe Clinic voor een consultatie. Samen kunnen we werken aan het herstellen van je natuurlijke schoonheid en zelfvertrouwen.

Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!