Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend.

huidverslapping
Blog Carpe Clinic

Carpe Clinic: dé expert in het behandelen van huidverslapping

Wordt jouw huid steeds slapper? Dat is een teken van ouder worden, en hier krijgen we allemaal met te maken. Ben je bezorgd over je huidverslapping en de effecten ervan op je uiterlijk? Schakel dan de hulp in van Carpe, een gespecialiseerde kliniek met jarenlange ervaring. Wij helpen je om een verslapte huid te behandelen.

De oorzaken van huidverslapping

Je huid gaat hangen? Dan kunnen hier verschillende oorzaken voor zijn. Sommige mensen hebben van nature een dunne huid met minder elasticiteit. Daarnaast speelt ook leeftijd een grote rol. Hoe ouder je wordt, hoe droger en dunner je huid wordt. Maar ook de hoeveelheid collageen en elastine verminderen met de jaren. Dit heeft als gevolg dat je huid steeds meer gaat zakken.

huidverslapping
huidverslapping

Behandelen van huidverslapping

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het voor jou is om je natuurlijke, jeugdige uitstraling te behouden. Daarom bieden wij verschillende soorten behandelingen aan die huidverslapping effectief aanpakken, zoals:

Voor welke behandeling je ook kiest, bij Carpe geniet je te allen tijde van een op maat gemaakte behandeling die jou van het best mogelijke resultaat voorziet.

Infini

Deze geavanceerde techniek maakt gebruik van microneedling om de aanmaak van collageen te stimuleren. Bovendien stralen tijdens deze behandeling fijne naaldjes radiofrequentie uit en gaat de huid door de warmte een beetje inkrimpen, waardoor ze voller en strakker oogt.

huidverslapping

Infini+PRP

De combinatie van Infini met PRP (plaatjesrijk plasma) is een revolutionaire behandeling die niet alleen de huid strakker maakt, maar ook het herstel en de celvernieuwing intensiveert. PRP wordt gewonnen uit je eigen bloed en bevat groeifactoren die de huidverjonging stimuleren, wat bijdraagt aan een vermindering van huidverslapping.

Sculptra

Sculptra is een injecteerbare behandeling die Poly-L-Melkzuur bevat, een biocompatibele en biologisch afbreekbare stof die geleidelijk werkt om het volume te herstellen en huidverslapping te verminderen. Het stimuleert je lichaam om op natuurlijke wijze meer collageen te produceren, wat leidt tot een stevigere, frissere huid.

Huidverslapping behandelen met hyaluronzuur

Hyaluronzuur staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen. Injecties met hyaluronzuur hydrateren de huid diep en verbeteren de stevigheid en textuur, waardoor huidverslapping wordt verminderd en de huid er voller en jeugdiger uitziet.

Er zijn bovendien verschillende verzorgingsproducten beschikbaar die hyaluronzuur beschikken. Door deze te gebruiken, draag je ook bij aan het hydrateren van je huid.

Profhilo

Profhilo is een baanbrekende behandeling in de strijd tegen het verbeteren van een slappe huid. Profhilo bestaat uit 100% puur hyaluronzuur dat de huidcellen bio-remodelleert en intensief hydrateert. Het resulteert in een zichtbaar strakkere huid en verbeterde huidkwaliteit.

huidverslapping
huidverslapping

Fractional lasertherapie

De fractional laser kan ingezet worden om fijne lijntjes en je huidstructuur te behandelen. Met een laser boren we kleine gaatjes in de huid, waardoor die zichzelf gaat herstellen en meer collageen gaat aanmaken. Dit resulteert dan weer in een minder slappe huid en een gladdere huidtextuur.

Tips om huidverslapping tegen te gaan

Voor een professionele behandeling van je huid, zit je goed bij Carpe. Maar je kan zelf ook je steentje bijdragen en goed voor je huid zorgen om huidverslapping tegen te gaan. Hieronder geven we je graag enkele tips mee om in het achterhoofd te houden:

huidverslapping

Bescherm je huid tegen de zon

UV-straling is één van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering en huidverslapping. Gebruik dagelijks een goede zonnebrandcrème, draag beschermende kleding en zoek schaduw op wanneer de zon het sterkst is.

Hanteer een gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl is onmisbaar voor een gezonde huid. Eet gezond, zodat je voldoende vitamines binnenkrijgt. Daarnaast is het verstandig om te stoppen met roken, want dit versnelt het verouderingsproces van de huid aanzienlijk.

huidverslapping

Zorg voor voldoende hydratatie

Zorg voor voldoende hydratatie door regelmatig water te drinken. Dit helpt je huid gehydrateerd en vol te houden, wat essentieel is voor het behoud van haar elasticiteit. Bovendien helpt een goede hydratatie om toxines efficiënter uit het lichaam te verwijderen en de algehele teint en textuur van je huid te verbeteren.

huidverslapping

Verzorg je huid goed

Gebruik huidverzorgingsproducten die retinol, peptiden, hyaluronzuur en antioxidanten bevatten. Deze ingrediënten kunnen helpen de collageenproductie te stimuleren en de huid te verstevigen.

huidverslapping
huidverslapping

Waarom een slappe huid laten behandelen bij Carpe?

Bij Carpe Clinic ben je verzekerd van een behandeling die niet alleen veilig en effectief is, maar ook volledig is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Onze deskundige specialisten met jarenlange ervaring zijn hoogopgeleid en bijzonder toegewijd aan het leveren van resultaten die niet alleen voldoen aan, maar ook je verwachtingen overtreffen.

Ga verdere
huidverslapping tegen

Wacht niet langer om actie te ondernemen tegen huidverslapping. Bij Carpe Clinic hebben we de kennis, ervaring en technologie om je te helpen je huid te verstevigen en te verjongen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze behandelingen je kunnen helpen om huidverslapping effectief te verminderen.

Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!