Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met 18 augustus. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend.

Blog Carpe Clinic

Esthetische gynaecologie? Omdat elke vrouw het verdient

Als vrouw wil je je en verdien je het om je goed te voelen, ook wanneer het intiem wordt. Toch heerst er nog steeds een taboe over de intieme zone, seksuele beleving en de vrouwelijkheid. Bij Carpe Clinic willen we dat taboe slopen. Met onze specialisten esthetische gynaecologie staan we garant voor professionele behandelingen die zowel klachten als esthetische wensen in de intieme zone bij de vrouw aanpakken. Omdat die nood én het recht er is!

We slopen het taboe over intieme vrouwelijkheid

Bij Carpe Clinic stellen we het vrouw zijn en je goed in je vel voelen centraal. Ook de intieme zon kan daarbij een belangrijk onderdeel vormen. Met onze cosmetische en regeneratieve behandelingen en esthetische gynaecologie werken we aan je zelfvertrouwen, je levenskwaliteit en halen we pijnlijkheden en/of onzekerheden weg. Heel wat van onze ingrepen zijn ook gericht op het seksueel welzijn en een verbetering van de seksuele beleving. Iets wat in deze moderne tijden al lang geen taboe meer mag zijn. 

Heel wat factoren kunnen een impact hebben op je intieme zone en gevoel

Een pittige bevalling, de menopauze of simpelweg verouderen … De gezondheid en anatomie van je vagina en vulva krijgt heel wat te verduren. Sowieso gaat de intieme zone verouderen door de afname van collageen en spierweefsel. Vaginale droogte, een branderig gevoel, pijn bij seks en urinaire klachten kunnen het gevolg zijn. Trouwens dit komt niet enkel bij oudere vrouwe voor, ook jongere vrouwen kunnen er last van hebben. 

Reken maar dat al deze veranderingen in de intieme zone een impact kan hebben op de seksuele beleving, het zelfbeeld en de geest. Gelukkig hoef je je vandaag de dag daar niet meer bij neer te leggen. Wij beschouwen het als onze taak om deze problemen onder de aandacht te brengen én aan te pakken. 

Tal van oplossingen en een professionele behandeling

Droogheid, pijn, een branderig gevoel of urineverlies. Het zijn stuk voor stuk vervelende zaken. Maar ook wanneer je esthetisch zaken wil laten corrigeren zijn we er voor je. Onze opgeleide artsen beschikken over de modernste apparatuur om esthetische gynaecologische ingrepen uit te voeren. Dit in een aangename omgeving waar naar je geluisterd wordt en jouw welzijn en gevoel centraal staan. 

Bij Carpe Clinic bieden we je een waaier aan behandelingen aan. Van puur esthetisch tot het weghalen van klachten: bij ons ben je aan het juiste adres. Alles vertrekt vanuit jouw verhaal en wensen. Elke behandeling is maatwerk of het nu om vagianal rejuvenation, labiaplasie, een behandeling met hyaluronzuur of een andere gaat. 

Problemen in de intieme zone of wil je esthetisch een ingreep laten uitvoeren maar zit je nog met vragen? Maak vandaag nog een afspraak met onze artsen voor een vrijblijvend gesprek. Bij ons word je gehoord! 

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!