Gezichtsbehandeling Antwerpen
Blog Carpe Clinic

Gezichtsbehandeling Antwerpen: soorten behandelingen bij Carpe Clinic

Gezichtsbehandeling Antwerpen: Bij Carpe Clinic begrijpen we dat elk gezicht uniek is en individuele behoeften heeft. Daarom bieden we een scala aan gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen om aan al jouw huidverzorgingswensen te voldoen. Onze ervaren professionals staan klaar om je te begeleiden naar een stralende en gezonde huid.

Gezichtsbehandelingen Carpe Clinic

Of je nu op zoek bent naar een verjongende anti-aging behandeling, een oplossing voor acne of tatoeages wilt laten verwijderen, Carpe Clinic biedt het allemaal aan. Onze gezichtsbehandelingen omvatten onder andere de fractional laser, hydrafacial, gezichtscrèmes, enz.

Gezichtsbehandelingen Carpe Clinic
Poriën en acne

Poriën & acne

Het is belangrijk om te realiseren dat er geen universele oplossing bestaat voor een onzuivere huid. Wat voor de ene persoon werkt, is mogelijk niet geschikt voor de ander. Sommige mensen kunnen profiteren van een verzorgende aanpak om het microbioom van hun huid te herstellen, terwijl anderen verlichting vinden in behandelingen zoals de hydrafacial. Met behulp van dit speciale apparaat worden poriën gereinigd en worden tegelijkertijd peptiden, antioxidanten en mineralen in de huid geïnfuseerd om een verjongende boost te geven.

Bovendien zijn er procedures beschikbaar, zoals chemische peelings die dode huidcellen verwijderen en verstoppingen verminderen, evenals de fractional laser die niet alleen de activiteit van talgklieren en open poriën aanpakt, maar ook littekens vermindert. Soms is de beste aanpak een combinatie van verschillende behandelingen. Ons ervaren team staat klaar om samen met jou te bepalen welke aanpak het meest geschikt is voor jouw unieke huid.

Verstevigen van de huid

Er zijn talloze mogelijkheden om de huid te verstevigen. Als we naar het volledige gezicht kijken, is de fractional laser uiterst doeltreffend. Deze laser maakt kleine gaatjes in de huid, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme wordt geactiveerd en er meer collageen wordt aangemaakt. Een andere optie is de Infini-behandeling, een soort apparaat met fijne naaldjes dat tevens de productie van collageen stimuleert. Bovendien zenden deze naaldjes radiofrequentie uit, wat resulteert in een samentrekking van de huid en een vollere, strakkere uitstraling.

Voor de regio onder de ogen kun je kiezen voor de Picoplus laser, die de huid subtiel aanspant, of overwegen om een PlexR-behandeling te ondergaan. Deze laatste procedure kan het beste worden beschreven als een ooglidcorrectie zonder chirurgisch mes, omdat het overtollige huidweefsel wordt verdampt in plaats van weggesneden.

Verstevigen van de huid
Pigmentatie verlichting

Pigmentatie verlichting

Al die verschillende soorten pigmentatie komen met een specifieke behandelmethode. Ouderdomsvlekjes, pigmentatie door zonneschade of als gevolg van een ontsteking of beschadiging van de huid zijn vaak oppervlakkig en eenvoudig te behandelen met een fotofacial. Met behulp van IPL (intense pulsed light) wordt het vlekje als het ware weggeflitst. Liever rustig beginnen? Met de carbonpeeling kunnen we heel zachtjes op beginnende pigmentvlekjes werken.

Er zijn echter ook andere vormen van hyperpigmentatie die dieper zitten. Na extreme zonblootstelling of hormonale veranderingen – bijvoorbeeld bij een zwangerschap, vandaar de bijnaam zwangerschapsmasker – kan het gebeuren dat de pigmentcel zelf overactief wordt, dit noemen we ook wel melasma. In dit geval is er vaak een combinatie nodig van lasers, peelings, kalmerende producten en depigmenterende crèmes.

Kortom, laserontharing is geschikt voor een breed scala aan lichaamsgebieden en biedt langdurige resultaten voor diegenen die streven naar een haarvrije levensstijl.

Littekens verlichten/verwijderen

Er bestaan verschillende benaderingen om littekens te verzachten en te verbeteren. Oude acne littekens vertonen vaak kleine putjes in de huid, waardoor ze lokaal kunnen worden opgevuld. Aan de andere kant zijn verheven littekens of littekens met een rode kleur beter te behandelen met behulp van de Infini-procedure, de fractional laser, of een combinatie van beide.

De Infini-behandeling omvat een intensieve radiofrequentiebehandeling in combinatie met microneedling. De gegenereerde warmte stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid, terwijl de minuscule naaldjes de productie van collageen en elastine bevorderen. Hierdoor kan de huid zichzelf herstellen en vernieuwen. In tegenstelling hiermee creëert de fractional laser kleine wondjes in de huid, waardoor het lichaam zelf collageen aanmaakt en beschadigd weefsel vervangt door nieuw, glad weefsel.

Littekens verwijderen
Zichtbare bloedvaten

Zichtbare bloedvaten

Met behulp van geavanceerde apparatuur en doelgerichte behandelingen is het mogelijk om bloedvaatjes te sluiten. Dit wordt meestal gedaan met behulp van lasers of een flitslamp, maar medisch LED-licht heeft ook bewezen effectief te zijn. Een bijzonder doeltreffende methode is de fotofacial: hierbij richt de flitslamp zich specifiek op de rode bloedcellen in de haarvaten en sluit de adertjes af. Vaak is één behandeling al voldoende, hoewel in sommige gevallen een reeks behandelingen wordt aanbevolen.

Tatoeages verwijderen

Voor het verwijderen van tatoeages wordt gebruikgemaakt van de Picopluslaser, die in staat is om alle kleuren inkt op verschillende dieptes te verwijderen. Deze laser laat geen littekens achter en werkt op twee manieren.

Enerzijds duwt hij de inkt naar het huidoppervlak, anderzijds vergruist hij het pigment tot zeer kleine deeltjes. Een deel van deze deeltjes wordt uit de huid gestoten, terwijl de rest wordt opgenomen in de bloedbaan en vervolgens wordt afgevoerd. Na elke behandeling vervaagt de tatoeage geleidelijk, totdat er uiteindelijk niets meer zichtbaar is. Over het algemeen zijn er meestal vier tot zes behandelingen nodig, afhankelijk van factoren zoals de leeftijd en diepte van de tatoeage.

Tatoeages verwijderen
Volume verlies

Volume verlies

Volumeverlies kan gemakkelijk worden aangepakt met behulp van fillers op basis van hyaluronzuur. Met een eenvoudige injectie plaatst de arts een heldere gel die de structuur en vorm van het gezicht verbetert, verloren volume herstelt en de gezichtscontouren accentueert. Dit is ook geschikt voor het opvullen van lippen, plooien en bepaalde rimpels.

Gewoonlijk wordt hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature in ons lichaam voorkomt en daarom als zeer veilig en goed verdraagbaar wordt beschouwd. Als je geen extra volume wilt toevoegen maar wel de kwaliteit van de huid wilt verbeteren en het natuurlijke collageen wilt stimuleren, zijn collageenboosters een optie. Door middel van micro-injecties wordt de huid van binnenuit langdurig gevoed en gehydrateerd. Dit resulteert in een elastischere, stevigere en gladdere huid, wat ideaal is voor een frisse uitstraling.

Rimpels

Droogtelijntjes reageren positief op een goede huidverzorging en periodieke hydraterende behandelingen. Voor expressierimpels, zoals de fronsrimpels, voorhoofdrimpels of kraaienpootjes, is de toepassing van spierontspanners een effectieve oplossing. Onze gezichtsspieren zijn voortdurend in beweging, wat resulteert in lijntjes op de plaatsen waar deze contracties plaatsvinden. Spierontspanners doen precies wat de naam belooft: ze ontspannen de spieren, waardoor de beweging wordt verminderd en de rimpel verdwijnt.

Er zijn echter nog tal van andere opties beschikbaar. Een fractional laser maakt kleine gaatjes in de huid, waardoor rimpels kunnen samentrekken. Dit is met name geschikt voor fijne lijntjes en rimpels die nog enigszins kunnen worden verminderd. Diepere rimpels of permanente groefjes kunnen worden behandeld met een CO2-laser, die vergelijkbaar werkt met een soort schuurpapier en een dun laagje huid verwijdert om het oppervlak weer glad te maken. Bovendien is er recentelijk een fractional CO2-laser ontwikkeld die het beste van beide benaderingen combineert.

Rimpels ​
Injectables​

Injectables

Fillers bevatten hyaluronzuur, een stof die van nature in uw huid en lichaam aanwezig is. Onze fillers bieden extra volume op de gewenste locaties. Ze hebben de capaciteit om vocht aan te trekken, wat resulteert in een toename van het volume. Tijdelijke fillers worden na verloop van tijd afgebroken door het lichaam, waardoor het nodig is om fillerbehandelingen elke 9 tot 12 maanden te herhalen. Dit garandeert een voortdurend optimaal en stralend resultaat.

Gezichtsbehandeling prijs

We begrijpen dat de kosten van gezichtsbehandelingen belangrijk zijn. Bij Carpe Clinic bieden we eerlijke en transparante prijzen voor onze behandelingen. Bovendien werken we samen met jou om op maat gemaakte behandelplannen te creëren die zowel je behoeften als je budget weerspiegelen. Wil je alvast een prijslijst zien die jou een schatting kan geven van de kosten per behandeling? Bekijk dan snel onze prijslijst!

Gezichtsbehandeling prijs ​
gezichtsbehandeling Carpe Clinic

Gezichtsbehandeling Antwerpen: Carpe helpt je verder!

Gezichtsbehandeling Antwerpen: In Antwerpen staan we bekend om onze toewijding aan het verbeteren van de huidgezondheid van onze cliënten. We willen je persoonlijk begeleiden op je reis naar een stralende en gezonde huid.

Gezichtsbehandeling Antwerpen: Gratis intakegesprek met Carpe

Bij Carpe Clinic bieden we een gratis intakegesprek waarin onze experts je specifieke wensen en doelen zullen bespreken. Samen zullen we een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw unieke behoeften. Aarzel niet langer en neem contact op met Carpe Clinic voor een huidtransformatie die je verdient.

Gratis intakegesprek

Contacteer ons voor meer info of een consultatiegesprek

Overweeg je na het lezen van deze blogpost een hairstetics behandeling, of zit je nog met vragen? Contacteer ons gerust en we helpen je graag verder.

Adres Carpe Clinic
Contact

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!