Behandeling

Mesostimulatie

Mesostimulatie is een techniek waarbij de huid gestimuleerd wordt door middel van minuscule injecties en waarbij regenereerende producten onderhuis worden ingebracht om de huid van binnenuit te verstevigen. Dit zorgt voor de verbetering van de algemene huidconditie.

De mesotherapie bestaat uit een rijk gevulde cocktail van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed en de collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd. De hoog gedoseerde ingridiënten geven de huid een boost, waardoor preventief de verschijnselen van het huidverouderingsproces wordt tegen gegaan!

De diepte van de inspuitingen en de bestanddelen worden aangepast naar de noden van uw huid.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw behandelaar.

Een verdovende crème mag aangebracht worden.

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt uw huid in de diepte gereinigd. Aansluitend wordt de stimulerende cocktail doormiddel van de Mesogun ingebracht. Dit is zo goed als volledig pijnloos.

Nazorg

Er is een kans op een kleine blauw vlek van de inspuiting, een lichte zwelling. U kan gewoon weer aan het werk of naar sociale gelegenheden. Zware sporten, sauna of zonnebank worden afgeraden. Het gebruik van zonnecrème met factor 50 is verplicht.

Resultaat

Na de eerste behandeling kan u al verbetering van uw gelaat merken. Uw huid ziet er strakker en beter gehydrateerd uit, met een betere bloeddoorstroming. In de dagen na de behandeling zullen nieuwe cellen worden aangemaakt, wat het effect nog versterkt. Voor een blijvend resultaat raden we u aan om de behandeling na 6 weken te herhalen, in samenspraak met de behandelaar.

Duur 

40min

Verdoving

30 min voor afspraak

Techniek

Mesogun

Hersteltijd

+/- 5 dagen  

Resultaat

enkele weken na de behandeling

Prijs

€ 180,00-€250,00

Te herhalen na

4 – 6 weken

Geschikt Bij....

- Doffe, slappe of rijpere huid.

Prijzen

Ogen €180,00

Volledige zone €250,00

VISIA Analyse

Uw huid verandert constant. Denk eraan om regelmatig jouw VISIA analyse te vernieuwen. Boek nu je kosteloze consultatie.