Behandeling

Needling

Als je de huid een boost wilt geven, kun je kiezen voor needling. Hierbij wordt op een gecontroleerde manier microkanaaltjes in de huid creëeren. Door stimulatie in de huid komen groeifactoren vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Zo wordt ook de natuurlijke huidspanning herstelt. De huid krijgt een intensieve boost en een onmiddellijke opfrissing wat uiteindelijk resulteert in een nieuwe en betere huidstructuur. We kiezen voor een aangepaste needling op maat om een optimaal resultaat te bekomen.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw behandelaar.

Verder kan u voor bij het aanmelden vragen naar de verdovende crème. Deze kan u dan meteen aanbrengen op de zone die behandelt dient te worden.

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt uw gelaat eerst diep gereinigd. Aansluitend brengen we de stimulrende cocktail met een needlingpen in. Uw behandelaar gaat met zacht ronddraaiende bewegingen meerdere keren over de te behandelende zone. Op dit moment worden honderden kleine kanaaltjes met een steriele opzetstuk gemaakt. Zowel de diepte van de kanaaltjes als de snelheid van de prikjes wordt afgestemd op uw huidtype en probleemzone.

Nazorg

Na de behandeling kan er roodheid en een lichte zwelling optreden.  Deze reacties kunnen een aantal dagen aanhouden.
Heeft u een reactieve huid? Vermeld dit zeker aan uw behandelaar, zo kunnen wij zorgen voor aangepaste medicatie/crème.

Resultaat

Na de eerste behandeling kan u al verbetering van uw gelaat merken. Als start volstaan twee tot drie sessies en dit met een tussen periode van vier tot zes weken. Daarna volstaat één sessie om de drie maanden, waarna u kan overschakelen naar een jaarlijkse onderhoudsbehandeling. Het behandeltraject is steeds in samenspraak met u behandelaar.

Duur 

40min

Verdoving

30min voor behandeling

Techniek

Micorneedling

Hersteltijd

+/- 5 dagen   

Resultaat

Bouwt op

Prijs

€180 – €250,00

Te herhalen na

//

Geschikt Bij....

- Wegstrekbare rimpels in het gelaat, in de hals en in het decolleté.

- Huidverslapping in het gelaat, in de hals en in het decolleté

-Een fijne, doffe of vale huid.

-Oppervlakkige acnéputjes en -krasjes.

Prijzen

Ogen                      €180,00

Volledige zone     €250,00

Parkeren bij carpe clinic?

Ontdek de cadeaubonnen
bij Carpe Clinic!

Verras je dierbaren met een Carpe Clinic cadeaubon en laat hen kiezen uit een reeks geweldige behandelingen.