Behandeling

Botuline toxine bij Hyperhidrose

Botuline toxine werkt goed als behandeling bij overmatige transpiratie. Het product blokkeert het signaal tussen de zenuwen en de zweetklieren. Hierdoor kunnen de zweetklieren tijdelijk geen zweet meer produceren.
Zowel de oksels als de handen kunnen hiermee behandeld worden.

Voor de behandeling

Scheer 2 dagen voor uw behandeling de haartjes van de oksels.
Voor de behandeling van de handen moet u 15 min voor uw afspraak aanwezig zijn, zodat u de handen kan verdoven met een verdovende crème. De behandeling van de oksels vereist geen specifieke voorbereiding. Eventueel kan er vooraf gekoeld worden met een icepack.

Behandeling

De dosis is afhankelijk van de mate waarin u transpireert en zal met uw arts besproken worden. De arts geeft injecties door middel van een fijne naald. De behandeling duurt ongeveer 15 min.

Nazorg

Onmiddellijk na de behandeling kan u het werk terug hervatten en zal u geen ongemak ervaren. Mogelijks zijn er kleine papeltjes zichtbaar op de behandelde zone en een blauw plekje is steeds mogelijk. Dit verdwijnt meestal de dag zelf nog. Het is sterk afgeraden, de eerste 48 uur na uw behandeling; te sporten en sauna, warme baden of zonnebank te gebruiken omdat dit het resultaat kan beïnvloeden. De dag zelf mag u geen deodorant gebruiken.

Resultaat

Het duurt enkele dagen vooraleer de botuline toxine inwerkt en uw transpiratie verminderd. Na 14 dagen zou het optimale effect bereikt moeten zijn. De werking zal tussen de 4 tot 6 maanden aanhouden. Daarna kan de behandeling herhaald worden.

Duur 

20min

Verdoving

Met ijs

Techniek

Injectie

Hersteltijd

0 dagen

Resultaat

Na 14 dagen

Prijs

Vanaf €400,00

Te herhalen na

4-6 maanden

Geschikt Bij....

Overmatige transpiratie van de oksels en de handen.

Prijzen

Moderate                   €400,00
Strong                        €480,00

Parkeren bij carpe clinic?

Ontdek de cadeaubonnen
bij Carpe Clinic!

Verras je dierbaren met een Carpe Clinic cadeaubon en laat hen kiezen uit een reeks geweldige behandelingen.