Behandeling

Fotofacial

De fotofacial is een IPL apparaat dat doormiddel van lichtflitsen werkt. 
Rode of bruine vlekken en zichtbare adertjes zijn de eerste tekenen van huidveroudering. Met een fotofacial pakt u zowel de roodheid als de pigmentverkleuring in uw gelaat aan.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en ook het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw behandelaar. Het is ten strengste verboden om verdovende crème te gebruiken.

Een gebruinde of donkere huid kan niet behandelt worden. Gebruik voor de behandeling dus geen zelfbruiner en zorg ervoor dat u gelaat zo bleek mogelijk is .
Als u ooit een behandeling zoals BB-glow of permantene tatoo  in het gelaat heeft laten toepassen, houd ons hiervan op de hoogte voor de behandeling van start gaat.

Behandeling

De huidtherapeute zal het gelaat voorbereiden en reinigen. De ogen worden bedekt met een beschermende bril, hierna wordt een gel aangebracht. Die zorgt voor een goede geleiding van de lichtflitsen. De warmte die vrijkomt bij deze flits gaat opzoek naar roodheid of pigmentvlekken in de huid. Tijdens de flits is een pijnsensatie mogelijk.

Bij roodheid (couperose) zal het bloed, wat in het vaatje zit, coaguleren ofwel stollen. Het lichaam zal deze vanzelf opruimen. Bij pigmentatie wordt de warmte in de pigmentatievlek opgenomen en komt deze naar de oppervlakte. Het pigment kleurt donkerder en zal na een aantal dagen afschilferen.

Nazorg

Hou rekening met eventuele roodheid en/of zwelling in de dagen na de behandeling. Pigmentvlekken worden door de behandeling donkerder en schilferen af. Bescherm de huid goed met een SPF50 en vermijd de zon zeker voor 14 dagen.

Resultaat

Herhaalbehandelingen zijn nodig voor een optimaal effect binnen de 4 à 6 weken.

Het aantal behandelingen is steeds in samenspraak met uw huidtherapeute.

De couperose en pigment vlekjes verbleken en omdat de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt.

Duur 

40min

Verdoving

Geen

Techniek

Intens pulsed light

Hersteltijd

+/- 10 dagen

Resultaat

Bouwt op

Prijs

€200,00

Te herhalen na

4 – 6 weken

Geschikt Bij....

-Een onregelmatige huidskleur, oppervlakkig of diep pigment en roodheid.

-Lichte huidverslapping.

Prijzen

Fotofacial.         €200,00

VISIA Analyse

Uw huid verandert constant. Denk eraan om regelmatig jouw VISIA analyse te vernieuwen. Boek nu je kosteloze consultatie.