Behandeling

Fractional Laser

De huidlaag net onder de opperhuid bepaalt de soepelheid van de huid. Deze onderhuid of dermis bevat zowel collageen (steunvezels), als elastische elastine (elastische vezels). Problemen zoals o.a. diepere pigmentvlekken, open poriën, acné en littekens hebben hun oorsprong in deze laag. De fractional laser helpt de huidkwaliteit te verbeteren door de huid in de diepte te stimuleren.
De Fracional laser verbeterd de oppervlakte en zet hetweefsels in deze huidlaag aan tot verjonging. Dit zonder de opperhuid te beschadigen.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw behandelaar.

U dient 30 min voor de Fractional behandeling aanwezig te zijn om verdovende crème aan te brengen. Deze crème mag in een dikke witte laag worden aangbracht.

Behandeling

De behandeling duurt ongeveer 30-40min. De huid wordt door de behandelaar gereinigd. De instellingen van de laser wordt aangepast naar zone die behandelt dient te worden, alsook de problematiek.

Met de Fractional laser, behandelen we de huid door middel van ‘fracties’, hiermee maken we kleine gaatjes in de huid. De laser stuurt een straal tot 3 millimeter diep in de onderhuid om de weefsels in de diepte aan te zetten tot verjoning. De laser scant de huid centimeter per centimter af tot de zone volledig behandeld is.

Nazorg

Na de behandeling kan er roodheid en zwelling optreden. Deze bijwerkingen verminderen in de loop van de dag.

De behandelaar zal u een aangepaste crème meegeven. Deze kan u aanbrengen zoals aangegeven. U dient uw huid goed te beschermen met een factor 50 en de zon te vermijden gedurende 14 dagen.  Zware sporten, sauna of zonnebank worden tijdelijk afgeraden.

Resultaat

De dag na de behandeling zal de huid al strakker en steviger aanvoelen en u zal fijne lijnjes zien vervangen. Voor een goed resultaat worden meerdere behandelingen ingepland met telkens een maand tussen. Herhaalbehandelingen zijn echter nodig voor een optimaal effect binnen de 4 à 6 weken.

Het aantal behandelingen is steeds in samenspraak met uw huidtherapeute.

Duur 

40min

Verdoving

30min voor behandeling

Techniek

Laser

Hersteltijd

+/- 10 dagen

Resultaat

Bouwt op

Prijs

€180,00 of €270,00

Te herhalen na

4 – 6 weken

Geschikt Bij....

-Onregelmatige huidstructuur en littekens in het gelaat

-Verminderde huidskwaliteit en lichte huidverslapping.

Prijzen

Ogen (lokaal).         €180,00

Volledig zone.         €270,00

Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten