Behandeling

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een natuurlijk eiwit dat in het lichaam voorkomt, onder meer in het bindweefsel. De grootste kracht van hyaluronzuur is het binden van grote hoeveelheden elastine en collageen en speelt een belangrijke rol die is weggelegd voor hydratatie en volume. Door onze natuurlijke verandering neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af en hierdoor zal er volume verlies ontstaan. Dit is één van de belangrijkste redenen van huidveroudering. Hyaluronzuur kan fijne oppervlakkige lijntjes of diepere gelegen volume verlies corrigeren.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw arts.

Naargelang de te behandelende zone adviseren wij verdovende crème aan te brengen (dit dient enkel te gebeuren bij neus-liplijn, zone rond de mond of de lippen)

U kan eventuele blauwe plekken of zwelling verminderen door een aantal dagen vooraf het volgende te vermijden: het gebruik van alcoholische dranken, bloedverdunners (enkel in samenspraak met uw arts), multivitaminen en vit. E.
Arnica of Traumeel tabletten kan u 3 dagen op voorhand innemen, en voortzetten tot 2 dagen na de behandeling.
Dit is vrij van voorschrift te verkrijgen bij de apotheek.

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt het hyaluronzuur geïnjecteerd om verloren volume, fijne lijntjes en/of huidkwaliteit te verbeteren.

Nazorg

Breng de eerste uren na de behandeling geen make-up aan. De prikplaats heeft tijd nodig om te herstellen. Indien blauwe plekken, dient u deze te beschermen met een SPF50.
Na een behandeling met hyaluronzuur is een zwelling mogelijk alsook blauwe plekken. Dit is een normale reactie en van voorbijgaande aard.

Resultaat

Het resultaat is meteen zichtbaar. Afhankelijk van de zone en het gekozen product wordt het geleidelijk aan afgebroken en dit over een periode van 6 tot 12 maanden..

Duur 

20min

Verdoving

Enkel voor lippen of zone rond de mond

Techniek

Injectie

Hersteltijd

+/- 5 dagen

Resultaat

Onmiddelijk

Prijs

Vanaf €290,00

Te herhalen na

Ja – te bespreken

Geschikt Bij....

Hyaluronzuurfillers kunnen toegepast worden op meerdere plaatsen zoals bij de slapen, neus-lippenlijn, wangen, jukbeenderen, onder de ogen, neuscorrectie, gebieden rond de mond, lippen, kaaklijn en de kin.

Prijzen

Lippen €295,00
1ml €330,00
2ml €550,00
3ml €700,00
4ml €850,00
5ml €1000,00
6m €1150,00
7m €1350,00
8ml €1550,00

VISIA Analyse

Uw huid verandert constant. Denk eraan om regelmatig jouw VISIA analyse te vernieuwen. Boek nu je kosteloze consultatie.