Behandeling

Hydrafacial

Bij een Hydrafacial behandeling, houden we de gezondheid van de huid op peil. De behandeling geeft onmiddellijk een blijvend resultaat en is volledig pijnloos. Het lijkt alsof er een stofzuigertje over de huid gaat.

Als uw huid een oppepper kan gebruiken is de hydrafacial de ideale behandeling. De behandeling zorgt in slechts 30min tijd voor een stralende teint, een betere huidstructuur en een jeugdigere uitstraling. Bovendien werkt de behandeling extra ontspannend.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw behandelaar.

Behandeling

De hydrafacial overloopt 3 stappen:

Eerst zal uw huid zacht gepeeld worden en wordt daardoor voorbereid om krachtige antioxidanten te kunnen insluizen. Door deze stap uit te voeren worden de dode huidcellen worden verwijdert.

Daarna volgt een diepe reiniging van de poriën. Als afluister krijgen de diepere huidlagen een cocktail van vitamines, peptides en antioxidanten. Dit zorgt voor de huidvernieuwing tot in de lederhuid om een gezonde gloed in de huid te maximaliseren.

Nazorg

Na de behandeling ziet u meteen resultaat. U kan door the integrated skincare het resultaat van de behandeling thuis verlengen.

Resultaat

U merkt meteen een gezonde, stralende huid. Die intens gevoed en gehydradeert is. Hydrafacial is daarom een ideaale behandeling om toe te passen bij elke seizoenswisseling, voor een belangrijke gelegenheid of zelfs als voorbereiding zodat uw volgende behandeling dieper kan werken.

Duur 

40min

Verdoving

Geen

Techniek

Combinatie van vacuümreiniging en fruitzuren  

Hersteltijd

Geen

Resultaat

Meteen

Prijs

€180,00

Te herhalen na

bespreking met behandelaar

Geschikt Bij....

- Elke leeftijd.

-Fijne lijntjes en rimpels in het gelaat.

-Een verlies aan elasticiteit en stevigheid.

-Een doffe, vette of vervuilde huid.

-Bruine vlekjes, een ruwe huidstructuur of brede poriën.

-Gevoelige huid

Prijzen

Hydrafacial €150,00

Hydrafacial booster €180,00

Hydrafacial TCA/recorcine €200,00

VISIA Analyse

Uw huid verandert constant. Denk eraan om regelmatig jouw VISIA analyse te vernieuwen. Boek nu je kosteloze consultatie.