Behandeling

Infuus Therapie

In onze dagelijkse voeding, indien je voldoende gevariëerd eet, zitten voldoende vitamines, minderalen en anti-oxidanten om het lichaam verder te ondersteunen in het dagelijks leven. Vaak wordt deze ondersteuning verder gezet door het innemen van orale voedinssuplementen. Toch kan het zijn dat je na dit alles je nog steeds energieloos, gestreseerd of je huid futloos blijft. Dan is de infuustherapie ideaal om op te starten. Deze therapie verloopt niet alleen vlot, maar door een beter opnamen zal het lichaam zich meteen kunnen oppeppen.

Stap 1 | Intakegesprek

De behandelaar zal doormiddel van uw dossier en uw persoonlijke wensen beoordelen welke therapie het beste voor u geschikt is.

Stap 2 | Behandeling

Bij infuustherapie wordt er medicatie, vitamine of mineralen met een infuus toegediend. De noodzakelijke vloeistoffen worden via een naald in de bloedbanen terecht. Op deze manier neemt het lichaam deze stoffen sneller op. De absorptie is 100% terwijl je met orale supplemente slechts 20% absorptie hebt na de filtering van je spijsvertering. Zo kan je infussen inzetten om het immuunsysteem een boost te geven, het energieniveau te verhogen, de huid van binnenuit te verbeteren en zelfs het stress niveau aan te pakken. Een infuus therapie kan volledig op jouw noden en wensen worden afgestemd.

Stap 3 | Nazorg

Voor deze behandeling is geen nazorg nodig

Stap 4 | Resultaat

De infuustherapie zal a 45 à 60min in beslag nemen.

Duur 

30min

Verdoving

Geen

Techniek

Infuus

Hersteltijd

Geen

Resultaat

Onmiddelijk

Prijs

€200,00

Te herhalen na

Te bepalen

Geschikt Bij....

-Hoge stress pieken

-Futloos haar/huid/nagels,

-Detox kuur,

Prijzen

Infuus Therapie €200,00

Parkeren bij carpe clinic?

Ontdek de cadeaubonnen
bij Carpe Clinic!

Verras je dierbaren met een Carpe Clinic cadeaubon en laat hen kiezen uit een reeks geweldige behandelingen.