Behandeling

Medische laser ontharing

Voor de medsiche laser ontharing werken wij met de Clarity II van Lutronic, de meest krachtige op de markt. Deze is ideaal voor lichtere types en Nd-YAG-laser die dan weer geschikt is voor donkere huidtypes.
Dankzij zijn snelheid, vermogen en comfort geeft de Clarity II een totale nieuwe ervaring van.
Het toestel beschikt over een intelligent cooling systeem, die ervoor zorgt dat de koeling op de huid constant blijft waardoor er meer comfort is tijdens de behandeling.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw behandelaar.

Breng geen zelfbruiner aan 1 week voor de behandeling.

U dient de te behandelende zone 1 à 2 dagen voor de behandeling te scheren.

24u voor de behandeling geen sauna, zonnebank of stoombad.

Breng de ochtend van uw behandeling geen body milk, deo , parfum of vette crèmes aan.

U kan de haren wel scheren, met een scheerapparaat of korter knippen. Gelieve niet te epileren of te waxen gedurende het behandeltraject.

Behandeling

Bij uw eerste behandeling overlopen we alle contra-indicaties en leggen we de behandeling volledig uit. De behandelaar zal samen met u naar de kleur, lengte en dikte van de haren kijken om zo de laser settings correct in te stellen naar behoefte De Behandelaar zal met het kopstuk van de Calrity II over de behandelende zone gaan. U kan een warme puls voelen. Ook kan u een verbrande geur waarnemen.

Tijdens de behandeling kunnen enkel de haarwortels van de haren die zich op dat ogenblik in de anagese fase bevinden vernietigd worden. Deze haartjes zijn dood en zullen stillaan uit de huid groeien en uitvallen. Dit proces neemt +/-  14 dagen in. Intussen zullen de haren die zich in de andere groeifases bevinden (catagene en telogene fase) groeien. Na 6 – 8 weken kan u langs komen voor een nieuwe behandeling.

Het haar groeit, zoals eerder verteld in meerdere fases: de anagene fase (active fase), catagene fase (overgansfase) en als laatste de telogene fase (rustfase). Deze fases wisselen elkaar af en zijn nooit tegelijk actief bij 1 haar. Tijdens een de behandeling pakken we enkel de actieve haren aan (anagene fase). Tijdens deze fase is het haar het meeste verbonden met de haarwortel. De energie van de laser zal geleid worden via het haar naar de wortel en zo wordt deze vernietigd. Omwille van het groeiproces zijn meerdere behandelingen vereist.

Nazorg

U dient gedurende 2 dagen zon, zonnebank en sauna te vermijden. Scheer de zone niet.

Resultaat

Vlak na de ontharing kan de huid rood of gezwollen zijn rond de haarfolikkels. De huid kan ook rode puntjes bevatten.

Na ongeveer 2 weken zal u merken dat de behandelde haren zullen uitvallen. U heeft minstens 6 sessies nodig om 85% haarloosvrij te zijn.

Daarna kan u jaarlijks een onderhoudsbehandeling uitvoeren, dit omvat meestal tussen de 1 à 2 behandelingen.

Duur 

10min – 2u

Verdoving

Geen

Techniek

Nd-YAG en Alexandriet 

Hersteltijd

1 à 2 dagen

Resultaat

na 2 weken

Prijs

vanaf €40

Te herhalen na

min. 6 behandelingen

Geschikt Bij....

-Overbeharing

-Haren die storend zijn & ingegroeide haren.

Prijzen

Onderbenen € 200 – € 1000

Bovenbenen € 300 – € 1500

Volledige benen € 400 – € 1800

Bikini klein € 100 – € 450

Bikini groot € 140 – € 700

Bikini max € 180 – € 900

Billen € 150 – € 700

Rug € 400 – € 1800

Buik € 200 – € 900

Borst € 200 – € 900

Oksels € 85 – € 450

Onderarmen € 150 – € 750

Volledige armen € 200 – € 900

Handen € 50 – € 250

Gelaat oor – oor € 120 – € 600

Volledig gelaat € 150 – € 900

Bovenlip € 40 – € 180

Kin € 40 – € 180

Bovenlip + kin € 65 – € 350

Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten