Behandeling

Pico PLus 4 Tattoo Removal

De Picoplus is een krachtige en snelle laser en verwijdert zowel gekleurde als zwarte tattoos en kan veilig gebruikt worden bij lichte en donkere huidtypes.

De Picoplus 4 heeft alle belangrijkste eigenschappen die nodig zijn om een tattoage aan te pakken namelijk: de golflengte (nm), de pulsduur (picoseconde) en het piekvermogen.

Ook semi-permante make-up kan verwijderd worden met de Pico Plus laser.

Voor de behandeling

Voor deze behandeling is er geen specifieke voorbereiding nodig. Indien u vragen heeft over de behandeling of de procedure kan u altijd vrijblijvend een analyse inplannen om dit verder met de consulenten te bespreken en zo een antwoord op uw vragen te krijgen.

Behandeling

De Picoplus 4 laser beschikt over 4 golflengten en verwijdert uw tattoo veilig en gericht tot in de kern. De laser produceert een lichtpuls van enkele picoseconden, een extreem korte puls zo krachtig dat de pigmenten van uw tatoeage worden vergruisd in kleine deeltjes die snel door het lichaam worden afgebroken. Na de lasersessie behandelen we uw huid met de dual dots-methode. Deze gefractioneerde lasertherapie zorgt ervoor dat de behandeling nog meer effect heeft, voorkomt littekens en helpt uw huid sneller herstellen. De behandeling is ongeveer even pijnlijk als het plaatsen van een tatoeage.

Nazorg

Na de behandeling dient u de tattoo gedrunende 1 week afgedekt te houden, tegen zonlicht en water. Alsook sport, sauna en zonnebank wordt afgeraden. Er zal een voorschrift worden meegegeven met aangepaste crèmes en verbanden om zo tot een goed resultaat te komen.

Resultaat

Uw tatoeage zal na elke behandeling iets meer vervagen. Afhankelijk van de kleur, diepte, leeftijd en type tattoo zijn er minstens 3 tot 5 behandelingen nodig. U mag de behandeling pas herhalen vanaf 4 weken na de behandeling, enkel op voorwaarde dat de tattoo volledig is genezen. Dit wil zeggen geen roodheid of zwelling meer mag hebben.

Duur 

40min (afhankelijk van de groote van de tattoo)

Verdoving

n.v.t

Techniek

Laser

Hersteltijd

14 dagen

Resultaat

//

Prijs

vanaf €95,00

Te herhalen na

min. 3 behandelingen

Geschikt Bij....

-Ongewenste of vervaagde tattoages.

Prijzen

De prijs is afhankelijk van de grootte van de tattoeage en wordt besproken bij uw behandelaar.

< 5 cm² € 95

< 10 cm² € 110

< 15 cm² € 125

< 20 cm² € 140

< 25 cm² € 155

< 30 cm² € 170

< 40 cm² € 195

< 60 cm² € 230

< 100 cm² € 265

Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten