Behandeling

Powder Brows

Powder brows is een nieuwe semi permantente make-up techniek. De wenkbrauw wordt aan de aanzet lichter geschaduwd met naar de uiteinden toe donkerder effect. Hierdoor krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect. Zo bespaar je veel tijd in de ochtend! De Powder Brows techniek is geschikt voor alle huidtypes.

Intakegesprek

Eerst wordt de vorm uitgetekend hierbij volgen we standaard punten in het gelaat, we kunnen hier enkele kleine aanpassingen aan doen zodat we een voor u natuurlijke wenkbrauw creëren. Wanneer de vorm er op staat en u 100% tevreden bent kunnen we van start gaan.

Bij deze stap is het zeer belangrijk om eerlijk te zijn. Indien u nog twijfelt over de vorm of indien u niet helemaal zeker bent van de look, vragen we dit zeker aan te geven voor we beginnen met het pigmenteren van de wenkbrauw.

Behandeling

Met de techniek van permanente make-up voor wenkbrauwen wordt op een subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat, waardoor het lijkt alsof je de wenkbrauwen hebt ingekleurd met poeder. Door middel van een fijne naald wordt er inkt gepigmenteerd in de huid waardoor het lijkt alsof je de wenkbrauwen hebt ingekleurd met poeder.

Nazorg

U mag de eerst 72 uur de wenkbrauwen niet natmaken. Gedurende de eerste 2 dagen dient u de wenkbrauwen regelmatig in te smeren met vaseline. Aan de hand van het nazorg formulier geven wij ook nog alle richtlijnen mee.

Resultaat

De wenkbrauwen zullen er tot watercontact zeer donker uitzien. Na enkele dagen zullen ze mogelijks beginnen te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekken, eventueel korsten en pigmentverlies zal ontstaan. Dit hoort bij het genezingsproces. Het eindresultaat zal u ongeveer na 8-12 weken zien, hierna dient er een touch-up ingepland worden.

Duur 

2u

Verdoving

Tijdens behandeling

Techniek

Pigmenteren d.m.v naald

Hersteltijd

7 dagen

Resultaat

8-12 weken

Prijs

Op aanvraag

Te herhalen na

8-12 weken

Geschikt Bij....

n.v.t

Prijzen

Powder brows € 340

Powder brows touch-up na 1e behandeling € 100

Powder brows – correctie (inclusief 1 touch-up) € 500

VISIA Analyse

Uw huid verandert constant. Denk eraan om regelmatig jouw VISIA analyse te vernieuwen. Boek nu je kosteloze consultatie.