Behandeling

Profhilo

Profhilo is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar echter niet te vergelijken met een filler. Profhilo integreert in het weefsel waar het, het hyaluronzuur gehalte herstelt, dat van nature in de huid aanwezig is, zonder volume toe te voegen. Deze behandeling is ideaal als u last heeft van verslapte, dunner wordende huid. Bijkomend werkt het ook perfect om een droge, doffe of vermoeide huid weer een healthy glow te geven.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw arts.
Er is geen verdovende crème vereist.

U kan eventuele blauwe plekken of zwelling verminderen door een aantal dagen vooraf het volgende te vermijden: het gebruik van alcoholische dranken, bloedverdunners (enkel in samenspraak met uw arts), multivitaminen en vit. E.
Arnica of Traumeel tabletten kan u 3 dagen op voorhand innemen, en voortzetten tot 2 dagen na de behandeling.
Dit is vrij van voorschrift te verkrijgen bij de apotheek.

Behandeling

Voor de behandeling zal de assistente uw gelaat reinigen en zal uw arts de Profhilo vakkundig in het gelaat injecteren.
Hoe vaak u de Profhilo dient te herhalen wordt verder besproken met uw arts. Daarna kan u het resultaat onderhouden door halfjaarlijks de behandeling te herhalen.

Nazorg

Gelieve de zone die behandeld is, een aantal keer masseren en dit gedurende 48u.

Resultaat

De dag zelf tot 48u na de behandeling zullen er kleine bultjes aanwezig zijn. Deze verdwijnen na 48u.
Het regenererende effect van Profhilo is zichtbaar over 6 à 8 weken. De huidstructuur verbeterd en uw huid voelt elastischer aan, alsook verbeterd de hydratatie van uw huid.

Duur 

20min

Verdoving

Geen

Techniek

Injectie

Hersteltijd

+/- 3 dagen

Resultaat

Na 4-6 weken

Prijs

Vanaf €350,00 of pakket 3 sessies voor € 900

Te herhalen na

4-6 weken

Geschikt Bij....

-Gelaat, hals, decolleté en handen.

De Profhilo behandeling is breed toepasbaar ter verbetering van de conditie van de huid.
Heeft u ook interesse voor het lichaam, vraag zeker meer info bij de consulenten.

Prijzen

1 spuit         €350,00
2 spuiten    €600,00
3 spuiten    €900,00

Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten