Behandeling

PRP / PRF GELAAT

Bij het ouder worden vertraagt de celdeling en neemt het aantal ondersteunende vezels in het lichaam af.

De Platelet Rich Plasma (=PRP) is een niet-chirurgische behandeling waarbij injecties worden toegedient met het eigen bloed. Deze injecties bevatten lichaamseigen plasma met een rijke concentratie aan bloedplaatjes. Het bloedplasma bevat groeifactoren, die de aanmaak van onder andere collageen en hyaluronzuur in de huid stimuleren. Hierdoor vindt een algehele huidverbetering plaats.  Een PRP-behandeling zorgt voor een huidverjonging van binnenuit en is perfect voor iedereen die op een natuurlijke manier de textuur van de huid wil verbeteren.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw behandelaar.

U dient 30 min voor de PRP/PRF behandeling aanwezig te zijn om verdovende crème aan te brengen Deze crème mag in een dikke witte laag worden aangbracht.

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Dit bloed wordt gecentrifugeerd, zodat alleen verrijkte cellen of bloedplaatjes overblijven. Vervolgens wordt het eigen plasma ingebracht in de huid met een manuele injectie of door middel van microneedling.

Nazorg

Onmiddellijk na de behandeling kan u een lichte roodheid verwachten, een blauw vlekje van de inspuiting of een lichte zwelling. We raden u aan geen make-up aan te brengen. Zo kan het bloedplasma voldoende inwerken. Gebruik de eerste paar dagen na de behandeling een zonnecrème met de factor 50 op het gelaat.

Resultaat

Het resultaat van de behandeling is een onmiddellijk frissere, strakkere huid. De groeifactoren blijven na de behandeling nog enige tijd hun werk doen. Voor een blijvend resultaat kan u de sessie herhalen na 6 tot 8 weken.

Duur 

40min   

Verdoving

30min voor behandeling

Techniek

microneedling & manuele injecties

Hersteltijd

+/- 5 dagen       

Resultaat

Bouwt op na herstel

Prijs

€295,00

Te herhalen na

4-6 weken

Geschikt Bij....

-Dunne, verslapte huid aan de wangen, de hals, het decolleté en de handen.

-Dunne huid of blauwe en bruine kringen rond de ogen.

-Een slechte huidkwaliteit.

-Haarverlies en dof of futloos haar.

Prijzen

PRP gelaat €295,00

PRP hoofdhuid €250,00

PRP €490,00

VISIA Analyse

Uw huid verandert constant. Denk eraan om regelmatig jouw VISIA analyse te vernieuwen. Boek nu je kosteloze consultatie.