Behandeling

PRP/PRF Haar

PRP/PRF is een behandeling die vaak wordt uitgevoerd bij mensen die last hebben van haaruitval of hun haren terug een gezonde boost te geven. Het plasma zal uw haarzakjes voeden, waardoor de gezondheid van de haarzakjes sterk verbeterd. Dit zorgt voor een langere levensduur van het haar en een verbetering van de haarkwaliteit. Door deze behandeling zal de haaruitval verminderen.

Ook is deze behandeling ideaal na een haartransplantatie. Door de PRP/PRF toe passen na de transplantatie zorg je ernamelijk voor de de overlevingskansen van de getransplanteerde haarzakjes groter wordt.

Voor de behandeling

Eerst en vooral komt u langs bij onze consulenten om zo verder de behandeling en de opties te bespreken. U maakt hiervoor een afspraak voor een haaranalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw behandelaar.

Aangezien er verschillende oorzaken zijn die zorgen voor het haarverlies, is deze stap crusiaal om zo verder te bepalen welke behandeling we opstarten.

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Dit bloed wordt gecentrifugeerd, zodat alleen verrijkte cellen of bloedplaatjes overblijven. Vervolgens wordt het eigen plasma ingebracht in de hoofdhuid met een manuele injectie of door middel van microneedling.

Nazorg

Hou er rekening mee dat na de PRP/PRF behandeling de haren 24u niet gewassen mogen worden. Na de behandeling zal het plasma ook aan de haren kleven en een vettere look geven.

Resultaat

Het resultaat zal pas opkomen tussen de 3 à 6 maanden. Deze tijd is nodig om de nieuwe haartjes te regeneren.

Duur 

40 min

Verdoving

Geen

Techniek

Injecties met eigen plasma

Hersteltijd

//

Resultaat

//

Prijs

vanaf €295,00

Te herhalen na

min 3x om de 6 weken

Geschikt Bij....

-Bevordering voor de haargroei

-Betere doorbloeding van de haarzakjes

-Na een haartransplantatie

-Voeding van de haarzakjes,

-Verbeteren van dun/beschadigd haar

-Verminderen van ontstekingen

-Preventief tegen haaruitval.

Prijzen

PRP/PRF haar €250,00

VISIA Analyse

Uw huid verandert constant. Denk eraan om regelmatig jouw VISIA analyse te vernieuwen. Boek nu je kosteloze consultatie.