Behandeling

Radiofrequentie

De radiofrequentie behandeling werkt op basis van radiofrequente golven die diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt, wat resulteert in versteviging van de huid. Lijntjes verzachten en rimpels verminderen.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw behandelaar.

Er is geen verdovende crème vereist.

Behandeling

De huid wordt eerst grondig gereinigd waarna aansluitend er een crème of geleider aangebracht wordt. Vervolgens wordt de zone in verschillende fase met verschillende instellingen bewerkt, voor een optimaal resultaat. Een radiofrequentiebehandeling is volledig pijnloos en zorgt onder meer voor een lymfedrainage een betere circulatie en de vorming van nieuw collageen in de behandelde zone. Na 30 minuten wordt de zone uitvoerige gemasseerd.

Nazorg

Bij radiofrequentie stralen de zone opgewarmd in de diepte. Die warmte kan tot een uur na de behandeling nazinderen. Daardoor kan een lichte roodheid optreden die pijnloos is en geleidelijk verdwijnt.
Verder is er geen nazorg nodig.

Resultaat

De huid is strakker, lijntjes zijn verzacht en rimpels worden vermindert.
Elk lichaam reageert anders op de behandeling. Uit ervaring weten we dat meestal 2 tot 3 behandelingen nodig zijn per zone, met een tussentijd van 4 weken.

Duur 

40min

Verdoving

Geen

Techniek

radiofrequentie (warmte)

Hersteltijd

Geen

Resultaat

bouwt de weken na de hersteltijd op

Prijs

vanaf €250,00

Te herhalen na

min 2 à 3 keer

Geschikt Bij....

-Huidverslapping aan het gelaat, de hals, de armen, de billen en/of de knieën.

-Cellulit of verspreid vet.

 

LET OP!:

Deze behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, voor personen die met metalen implantaten in het gelaat of voor personen met elektronische implantaten zoals pacemakers.

 

Prijzen

Per zone (gelaat) €250,00

Per zone  (lichaam) €350,00

Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten