Behandeling

Sculptra

Door de collageenproductie te stimuleren, revitaliseert Sculptra geleidelijk aan de structurele basis van de huid en herstelt de natuurlijke stevigheid met een langdurig resultaat. Het is een natuurlijke stof die bestaat uit PLLA (polymelkzuur).

Dit is een langzaam proces, het optimale resultaat is pas na enkele maanden zichtbaar. Het aantal sessies kan variëren, afhankelijk van de mate waarin er moet worden gecorrigeerd en het behandelplan dat tijdens de consultatie opgesteld wordt.

Voor de behandeling

Voor de behandeling te bespreken maakt u best een afspraak voor een gelaatsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit overlopen met uw arts.
Er is geen verdovende crème vereist.

U kan eventuele blauwe plekken of zwelling verminderen door een aantal dagen vooraf het volgende te vermijden: het gebruik van alcoholische dranken, bloedverdunners (enkel in samenspraak met uw arts), multivitaminen en vit. E.
Arnica of Traumeel tabletten kan u 3 dagen op voorhand innemen, en voortzetten tot 2 dagen na de behandeling.
Dit is vrij van voorschrift te verkrijgen bij de apotheek.

Behandeling

Voor de behandeling zal de assistente uw gelaat reinigen en zal uw arts de Sculptra vakkundig in het gelaat injecteren. Tijdens de behandeling wordt de Sculptra geïnjecteerd door middel van een canulle. De behandeling dient te worden opgebouwd. Hoeveel behandelingen nodig zijn wordt vooraf besproken en is sterk afhankelijk van de gradatie van de huidverslapping.

Nazorg

Na de behandeling adviseren we om de gebieden die behandeld zijn, regelmatig te masseren. Masseer de zones gedurende 5 dagen, zo’n 5 keer per dag, voor minimaal 5 minuten per keer.
De behandeling dient een aantal keer herhaalt te worden binnen de 6 à 8 weken. Het aantal behandelingen is steeds in samenspraak met uw arts.

Er is kans op lichte roodheid deze zal gedurende de dag verminderen. Alsook kan een eventuele zwelling, deze verdwijnt binnen de 48u. Hou ook rekening met eventuele blauwe plekken.

Resultaat

Het resultaat zal niet meteen zichtbaar zijn. De collageenproductie dient op gang te komen het effect is pas zichtbaar vanaf 6 weken tot enkele maanden na de behandeling.
Verder kunnen de resultaten per persoon verschillend zijn.

Duur 

20min

Verdoving

Geen

Techniek

Injectie

Hersteltijd

+/- 3 dagen

Resultaat

Na 6 weken

Prijs

Vanaf €550,00

Te herhalen na

8 weken

Geschikt Bij....

Huidverslapping door verlies van elasticiteit.

Prijzen

1 ampulle.         €550,00
2 ampulles.       €950,00
3 ampulles.       €1.300,00
4 ampulles.       €1.500,00

Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!