Behandeling

Viscoderm

Viscoderm is een speciaal ontwikkelde skinbooster en bevat meer dan 50 actieve ingrediënten  zoals hyaluronzuur, anti oxidanten, mineralen, essentiële aminozuren en vitaminen. Het werkt niet alleen hydraterend maar is ook specifiek ontwikkeld om dynamische rimpels te verzachten.

Dynamische rimpels zijn lijnen die ontstaan na of door samentrekking van bepaalde spieren. Door het injecteren van viscoderm verbeterd de elasticiteit en worden lijntjes onmiddellijk opgestrekt.

Voor de behandeling

De bespreking van de behandeling gebeurd tijdens een consultatie/gezichtsanalyse. Tijdens dit gesprek zullen onze consulenten een gepast advies geven. We bekijken de probleemzones en het gewenste resultaat. Voor de behandeling wordt dit nogmaals overlopen met uw arts.

Naargelang de zone adviseren wij 20 min voor aanvang van uw behandeling verdovende crème aan te brengen.

U kan eventuele blauwe plekken of zwelling verminderen door een aantal dagen vooraf het volgende te vermijden: het gebruik van alcoholische dranken, bloedverdunners (enkel in samenspraak met uw arts), multivitaminen en vit. E. Arnica of Traumeel tabletten kan u 3 dagen op voorhand innemen, en voortzetten tot 2 dagen na de behandeling.

Dit is zonder voorschrift te verkrijgen bij de apotheek.

Behandeling

De Viscoderm wordt met behulp van een zeer dunne naald en kleine micro injecties oppervlakkig in de huid geïnjecteerd om de huid te voeden en te hydrateren.

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 2 sessies aangeraden met een 4 tot 6 weken tussen elke behandeling. Daarna dient deze behandeling 1 tot 2 maal per jaar herhaald te worden.

Nazorg

Na de behandeling adviseren we om de gebieden die behandeld zijn, regelmatig te masseren. Masseer de zones gedurende 2 dagen ongeveer 2 tot 3 keer per dag met een wattenstaafje en een verzorgende crème.

Mogelijks zijn er rode vlekjes zichtbaar op de behandelde zone en een blauw plekje of/en zwelling is ook steeds mogelijk. Dit is een normale reactie en verdwijnt meestal binnen 2 tot 5 dagen.

Breng de eerste uren na de behandeling geen make-up aan. De prikplaats heeft tijd nodig om te herstellen. Indien er blauwe plekken ontstaan, dient u deze te beschermen met een SPF50.

Resultaat

Het resultaat is vrijwel meteen na dag 1 zichtbaar. Fijne rimpels en expressielijnen verminderen. Kort samengevat zal uw huid gezonder zijn met een frisse teint en minder rimpels.

Duur 

20min

Verdoving

Geen

Techniek

Injectie

Hersteltijd

+/- 5 dagen

Resultaat

Na 4-6 weken

Prijs

Vanaf €350,00

Te herhalen na

+/- 6 weken

Geschikt Bij....

Het gelaat, de hals, de decolleté, de bovenarmen en de handen.

Prijzen

Vanaf €350,00

VISIA Analyse

Uw huid verandert constant. Denk eraan om regelmatig jouw VISIA analyse te vernieuwen. Boek nu je kosteloze consultatie.