Behandelingen

De gezondheid van uw huid
in één oogopslag

De VISIA geeft ons onmiddellijk een beeld van uw huidconditie: zonbeschadiging, pigmentaties, beschadigde haarvaatjes, rimpels, onzuivere huid, huidstructuur, poriën en aanwezige bacteriën worden duidelijk zichtbaar, zodat een gepaste behandeling kan voorgesteld worden.

Behandelingen

Waarom we vertrouwen op de VISIA voor uw huidanalyse?

De computergestuurde VISIA staat garant voor gedetailleerde foto’s van uw huid. Het toestel is in staat om zowel uw huidconditie boven als onder het huidoppervlak in kaart te brengen. Bepaalde zones kunnen daarbij uitvergroot worden, om ze nauwkeuriger te bekijken. Deze beelden vormen de ideale vertrekbasis voor een gepersonaliseerd verzorgingsprogramma.

Onze expertises

Gelaat

Innovatieve gelaatsbehandelingen.
Van huidverzorging tot medische huidverbetering, rimpelbehandeling en verjonging van gelaat, hals en decolleté.

foto-1.800x1200

Lichaam

Doelgerichte aanpak van elke lichaamszone, voor een verjongd, strakker en gezonder resultaat.

foto-8.800x1200

Haar

Medisch onderbouwde behandelingen voor stimulatie van haargroei voor meer, voller en beter haar. Ook definitieve en medische laserontharing voor ongewenste haargroei op het ganse lichaam is mogelijk.

foto-3.800x1200

Esthetische gynaecologie

Onze experten kunnen u de beste zorgen aanbieden op het vlak van functionele en esthetische gynaecologie.

uw-garantie.1000x0
Parkeren bij carpe clinic?

Carpe Clinic is steeds toegewijd en gefocust om u behandelingen en producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren.

Met de toenemende vraag van patiënten naar innovatie en de wens om ons te blijven inzetten voor deze fundamentele waarden, alsook veranderende voorwaarden bij vele leveranciers kondigen wij een prijsverhoging aan met ingang van 2/4/2024.

Zo kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat u nog vele jaren van de kwaliteiten binnen Carpe Clinic kan genieten

Carpe Clinic zomervakantie

Carpe Clinic zal gesloten zijn van 29 juli tot en met
18 augustus
. Vanaf 19 augustus zijn we weer geopend en staan we weer voor u klaar.

Bedankt voor uw begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via service@carpe.be. We kijken ernaar uit u na onze vakantie weer van dienst te zijn.
Alvast bedankt!